Šparagų sezonas baigsis, tačiau dar yra laiko patekti į daugiau receptų!
Citrinos vištiena su šparagais
Ingredientai:
- 1 Klokštų šparagų ietis (apie 1 svarą/500 g)
- 1 svaras be odos be odos vištienos krūtinėlė
- 1/4 šaukštelio druska
- 1/4 šaukštelio pipirai
- 1 šaukštas daržovių aliejus
- 1 Svogūnų pjaustytas
- 2 česnako maltos gvazdikėliai
- 1/4 šaukštelio džiovintų čiobrelių
- 1 puodelis Natrio sumažinta vištienos atsargos
- 2 šaukštai Citrinų sultys
- 1 šaukštas kukurūzų krakmolas
- 1 arbatinis šaukštelis tarkuota citrinos žievė
Metodas:
Sutvirtinkite šparagus į įstrižainę į 1 colio (2,5 cm) ilgį; atidėti.
Supjaustykite vištieną į 1-1/2 colio (4 cm) kubelius; Pabarstykite druska ir pipirais.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus ant vidutinės-stiprios ugnies; Ruda vištiena, apie 6 minutes. Perkelti į plokštelę.
Į keptuvę įpilkite likusio aliejaus; Kepkite svogūną, česnaką ir čiobrelius, retkarčiais maišydami, kol svogūnai suminkštės, maždaug 3 minutes.
Į keptuvę grąžinkite vištieną ir visas sukauptas sultis. Įpilkite šparagų ir vištienos atsargų; Uždenkite ir troškinkite, kol šparagai bus švelnūs, maždaug 2 minutes.
Tuo tarpu išplakite citrinos sultis, kukurūzų krakmolą ir citrinos žievę; Įpilkite į keptuvę ir virkite, maišydami, kol sutirštės, maždaug 1 minutę.







Sekite Vicki svetainėje www.vickididelany.com, „Facebook“ tinklalapyje www.facebook.com/evagatesAuthor. Galite prisiregistruoti, kad gautumėte Vicki ketvirčio informacinį biuletenį Vicki Delany – Kanados „Mystery“ ir „Speense“ romanų autorius »Kontaktas. Ji yra „Bluesky“ adresu @Vickideliny.bsky.social ir Instagram kaip vicki.delany

Nušaudytas per knygą, 12Th
„Eva Gates“ švyturių bibliotekos paslaptis, kurią dabar galima rasti iš „Crooked Lane Books“. Nufilmuota per Eva Gates knygą: 9798892420440 | Pinguinrandomhouse.com: knygos
Nuoroda į informacijos šaltinį