Aš mėgstu indišką maistą geriausiu iš visų „etninių“ maisto produktų. Patikėkite ar ne, niekur netoli ten, kur aš gyvenu, nėra indų restoranų, taigi, kai man reikia savo taisymo, darau savo. Nesunku pasigaminti savo kario prieskonius ar pastas, tačiau jiems reikia daug ingredientų. Šiomis dienomis mažą indelį galite nusipirkti beveik bet kur. Lengva ir skanu.
Vištienos tikka masala
Ingredientai:
4 be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės, supjaustytos supjaustytos
2 svogūnai, susmulkinti
5 cm imbiero gabalas, susmulkintas
½ krūvos šviežio kalendros, lapai, atskirti nuo stiebų, koteliai susmulkinti
1 švieži raudoni čili, smulkiai susmulkinti
½ puodelio kario pastos arba tikka masala pastos (parduotuvėje nusipirkote arba padarykite savo)
2 šaukštai daržovių aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 x 14 oz alavo pomidorai
1 x 14oz alavo kokosų pienas
½ puodelio susmulkintų migdolų (aptarnavimui)
Metodas:
Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir šaukštą sviesto didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies, suberkite svogūnus, čili, imbierą ir kalendros stiebus, tada virkite maždaug 10 minučių arba kol suminkštės ir lengvai auksiniai.
Įpilkite vištienos ir karis arba tikka masala pastos, padengkite vištieną ir daržoves su pasta. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais
Įpilkite pomidorų, suskaidydami juos šaukštu ir kokosų pienu, tada užvirkite.
Išjunkite ugnį iki vidutinio žemo, uždenkite ir troškinkite 20 minučių, tada išimkite dangtį ir virkite dar 5 minutes arba tol, kol mėsa suminkštės, o padažas sumažės, retkarčiais maišant.
Patiekite su ryžiais ar naan duona.
Sekite Vicki svetainėje www.vickididelany.com, „Facebook“ tinklalapyje www.facebook.com/evagatesAuthor. Galite prisiregistruoti, kad gautumėte Vicki ketvirčio informacinį biuletenį Vicki Delany – Kanados „Mystery“ ir „Speense“ romanų autorius »Kontaktas. Ji yra „Bluesky“ adresu @Vickideliny.bsky.social

Dabar galima: Knygos incidentas naktį10 -oji Šerloko Holmso knygynų knyga iš „Crooked Lane Books“.