LUCY BURDETTE: Pirmą kartą „Facebook“ pamačiau vaizdo įrašą apie tokį sumuštinį su tunu. Jis buvo pagamintas Brukline delikatese ir išplito. Turėjau pabandyti padaryti vieną iš savo! Geras dalykas, jei mėgstate sukčiauti, yra tai, kad galite pridėti arba ištrinti ingredientų, kurie jums tinka. Turėjome gražų pomidorą ir raudonąją papriką, ir aš pasirinkau juos pagal skonį ir spalvą. Naudojame trijų rūšių paprikas ir marinuotus agurkus iš šaldytuvo ir paskutinius šviežius krapus iš daržo. Įdėjau šiek tiek čili traškumo, nes man patinka šie dalykai. Taip pasieksite du labai dosnius sumuštinius arba nesunkiai pagaminsite tris, priklausomai nuo jūsų pridėtų ingredientų.

Ingredientai
Vandenyje galima sąžiningai sugauti tuną
Didelis šaukštas majonezo
Jūsų pasirinkti marinuoti agurkėliai – naudojome duoną ir sviestą, kukurūzus ir saldžius marinuotus jalapenos
Kelios šakelės šviežių krapų
Jūsų pasirinktas sūris (mano buvo geltonasis čederis)
Pusė žaliosios arba raudonosios paprikos
Pusė arbatinio šaukštelio (ar daugiau) čili traškumo
Keletas maltų šviežių pipirų
Pusė pomidoro
Gražūs suktinukai
Nusausinkite tuno sultis ir pasiūlykite katei ar šuniui. Iš pomidoro išskobkite sėklas ir sultingas gabalėlius, kitaip sumuštinis bus per šlapias. Visa kita supjaustykite ilgomis juostelėmis, pipirus, pomidorus, sūrį ir sudėkite ant tuno ant pergamento gabalėlio ant pjaustymo lentos. Suberkite pipirus, marinuotus agurkus, krapus ir čili traškumą. Įpilkite majonezo ir viską apibarstykite keliais gabalėliais maltų pipirų.

Dabar linksmybės prasideda! Viską susmulkinkite, sudedamąsias dalis užlenkite ant savęs, kad jos gerai pasiskirstytų.
Kai pagardai bus tokio dydžio, kokio norite, suktinukus supilkite tuno mišiniu. Patiekite ir mėgaukitės!



