Naujos išvaizdos žurnalas „Decanter“ 2025 m. sausio mėn.: pažiūrėkite, kas yra viduje – „Decanter“.



























{„api”:{„host”:”https:\/\/pinot.decanter.com”,”authorization”:”Nešėjas ZjViMjFhZWUxOGY0ODUyYTg1OWJhYWQ2YzI4YjRkOWM3NDlkYjE3MGI5NGUxN2MyMGI3YjMxODBkYWViNTcwYQ”,”versija”:”2.0″},”fortepijonas”:{„smėlio dėžė”:” se”,”aid”:”6qv8OniKQO”,”rid”:”RJXC8OC”,”offerId”:”OFPHMJWYB8UK”,”offerTemplateId”:”OFPHMJWYB8UK”,”wcTemplateId”:”OTOW5EUWVZ4B”}}

Kalbant apie dizainą, žurnalas tikrai neatpažįstamas iš ankstyviausių 1970-ųjų viduryje išleistų numerių (ačiū Dievui!). Vis dėlto yra bendra gija, kuri išlieka nepakitusi, ir tai yra svarbu, kad suteiktume jums autoritetingiausią ir naudingiausią informaciją, kurią parašė labiausiai gerbiami pasaulio vyno rašytojai, ir pateiktume šią informaciją pačiu patraukliausiu būdu. Tolesni puslapiai iš pradžių gali atrodyti ir jaustis nepažįstami, tačiau pagrindiniai mūsų turinio ramsčiai išlieka tie patys: senovinės ataskaitos, gamintojų profiliai, regionų profiliai, grupių degustacijos ir pan. Pakeitėme kai kurias skiltis ir pristatėme keletą naujų elementų. Tikiuosi, kad jums patiks skaityti ir skirkite laiko parašyti el. laišką ir pranešti mums, ką manote.


Pažiūrėkite, kas yra 2025 m. sausio mėn. žurnale „Decanter“.

Dėmesio centre

  • 2024 m. Metų vynai: svarbiausi metiniai renginiai Dekanteris„Regional Editors cherry“ išrinko 65 geriausius praėjusių metų momentus
  • Vintage reportažas: Burgundija 2023 m Derliaus karščio banga padėjo pagaminti puikų aukštos kokybės vynų derlių, praneša Charles Curtis MW
  • Ką tu turėsi? Atėjus 2025 m., Henna Bakshi žiūri į savo krištolo rutulį, kad atskleistų, ką gersime ateinančiais metais
  • Vienas, kurį reikia žiūrėti: Juanas Pablo Murgia Ines Salpico susitinka su vienu talentingiausių Argentinos vyndarių, kuris peržengia ribas Patagonijoje
  • Bolgheri naujausias leidimas 2021 m. derliaus paskelbimas, kurį verta prisiminti, Jamesas Buttonas atrenka 15 Bolgheri vynų iš to ir kitų naujausių derlių.
  • Spalvos kodas Ar sinestezija, būklė, kai pojūčiai „susilieja“ ir skoniai gali pasirodyti kaip formos ar spalvos, yra slaptas someljė ginklas, klausia Marianna Hunt

Dvasios

  • Distiliuotas Stipriųjų gėrimų naujienos, nealkoholinio mango Margarita receptas ir penki nauji stiprieji gėrimai, kuriuos galite papildyti savo gėrimų spintele
  • Hebridų viskis Šis tvirtas archipelagas pagimdo naują viskio bangą, sako Abbie Moulton

Maistas ir kelionės

  • Ką derinti su vegetarišku ir veganišku maistu Fionos Beckett patarimai, kaip vynus patiekti su augaliniais patiekalais
  • Kelionės: Kvebeko vyno maršrutai Bridget McGrouther tyrinėja naujausią Kanados vynuogių auginimo regioną
  • Knygos ir kt Sophie Thorpe pateikia tris knygas, kuriose gilinamasi į mūsų skonio mokslą

Mokymasis

  • Vyno išmintis Ekspertų patarimai, padėsiantys jums keliaujant per vyną, taip pat „etiškas gėrėjas“ ant pakuočių

Pirkimo vadovas

  • Skydelio degustacija: Australijos Grenache Pirmą kartą surengta Aussie Grenache degustacija išryškino jo įspūdingą kokybę. Buvo degustuoti 2020, 2021 ir 2022 metų derliaus vynai, kurių septyni buvo įvertinti puikiai
  • Panelės degustacija: NV Rose Champagne Jei trokštate pasivaišinti šventiniu maistu, daugiau neieškokite, nes mūsų ekspertai atskleidė daugybę skanių įvairių stilių vynų.
  • Eksperto pasirinkimas: Muscadet Natalie Earl renkasi 18 niuansuotų baltųjų iš žemo profilio Luaros kampelio, kuris tampa žinomas dėl savo puikių vynų.
  • Savaitės vynai Dekanterisvidaus degustacijų komanda atneša jums 25 geriausius paruoštus gerti lašus už 30 svarų ar mažiau
  • Savaitgalio vynai Kaina 30–60 svarų sterlingų, septyni išskirtiniai pirkiniai padaryti įspūdį
  • DWWA 2024 akcentai Apdovanojimus pelnę vynai su 12% abv ir mažiau

Kolekcionavimas ir investavimas

  • Marketwatch Aukciono naujienos, nauji leidimai ir mėlynos Burgundijos kainos

Nuolatiniai

  • Rašymas šį mėnesį Susipažinkite su kai kuriais šio mėnesio autoriais Dekanteris
  • Atkimšti Naujienos, įkvėpimas ir dar daugiau 14 Andrew Jeffordo rubrika Žvilgsnis į gana sunkius metus vyno srityje
  • Katherine Cole kolona Jau gana! Bėda dėl per daug kamieninių programų – ir paprastas sprendimas
  • Svečių rubrika Pascaline Lepeltier aprašo savo radikaliai naujo (senojo) požiūrio į vyno degustaciją tyrinėjimą
  • „London Decanter Fine Wine Encounter“ 2024 m Nuotraukos iš naujausios mūsų degustacijos sostinėje
  • Paskutinis lašas Traškučiai ir vynas, garsenybių buteliai, patikrinkite savo žinias apie vyną ir dar daugiau…

Prenumeruokite spausdintą žurnalą ir šiandien sutaupykite daug

Užsisakykite Decanter prenumeratą už mažesnę kainą, kad ir kur būtumėte

arba

Gaukite prieigą prie šios ir ankstesnių 2013 m. numerių naudodami programą „Decanter Premium“.

Padovanokite „Decanter Premium“ prenumeratą

Neribotas atsiliepimų skaičius | Išskirtiniai straipsniai | Rekomendacijos | Pirmenybinis rezervavimas



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -