Tai paprastas kepimas, kuris paruošiamas labai greitai, kai bus atliktas visas (lengvas) paruošiamasis darbas. Triukas yra neperkepti jautienos ar brokolių, todėl kai tik pradėsite kepti viską, viskas bus padaryta vos per kelias minutes. Patiekite ant garuose virtų ryžių, pabarstytų sezamo sėklomis ir (arba) smulkintais žaliais svogūnais, kad pavalgytumėte visavertį ir sotų patiekalą!


Jautiena su brokoliais

(tarnauja 3-4)

Ingredientai

1 svaras brokolių, supjaustytų kąsnio dydžio gabalėliais

1 valgomasis šaukštas. druskos

1 šaukštelis. kepimo soda

4 arb. kukurūzų krakmolas, padalintas

2 valg. sojos padažas

2 arb. skrudinto sezamo aliejaus

1 svaras šoninės ar panašios jautienos, supjaustytos kąsnio dydžio gabalėliais

1 šaukštelis. vištienos, jautienos arba daržovių sultinys (1 kubelis)

1/3 puodelio šilto vandens

4 valg. austrių padažas

1 valgomasis šaukštas. ryžiai arba baltasis vynas, arba vermutas

2 valg. neutralus aliejus

1 med. svogūnas, grubiai pjaustytas

2 česnako skiltelės, susmulkintos

sezamo sėklų, papuošimui (nebūtina)

pjaustytų žalių svogūnų, papuošimui (nebūtina)

Kryptys

Paruoškite ledo vonią (apie tuziną ledo kubelių dideliame dubenyje su vandeniu). Užvirinkite didelį puodą vandens su druska, tada suberkite brokolius ir virkite apie 2 minutes, kol šiek tiek suminkštės ir taps ryškiai žali (bet ne iki galo iškeps). Nusausinkite brokolius ir supilkite į ledo vonią. Kai atvės, vėl nusausinkite ir atidėkite.


Pasigaminkite marinatą: nedideliame dubenyje sumaišykite kepimo soda, 2 šaukštelius. kukurūzų krakmolo, sojos padažo ir sezamo aliejaus.


Supilkite ant kepsnio ir išmaišykite, kad visa mėsa būtų apsemta. Leiskite marinuotis mažiausiai 20 minučių.

Paruoškite padažą: ištirpinkite sultinį vandenyje, tada įpilkite kitus 2 šaukštelius. kukurūzų krakmolo ir maišykite, kol gerai susimaišys. Įpilkite austrių padažo ir vyno ir vėl išmaišykite.


Įkaitinkite wok arba didelę keptuvę ant stiprios ugnies ir įpilkite aliejaus. Kai tik pradės mirgėti, suberkite svogūną ir kepkite, dažnai maišydami, kol pradės ruduoti.


Įdėkite jautieną ir toliau kepkite, dažnai maišydami, kol ji pradės ruduoti, tada suberkite smulkintą česnaką.


Sudėkite brokolius ir toliau kepkite, dažnai maišydami, 1 ar 2 minutes.


Supilkite padažą ir virkite dar 2 minutes, kol pradės burbuliuoti. Jei padažas per tirštas, įdėkite kelis šaukštus. vandens.


Patiekite ant garuose virtų ryžių, papuoštų sezamo sėklomis ir (arba) smulkintais žaliais svogūnais.

🌿 🍷 🌱

Artėjant balandžio 1 d

Orchidėjų salos paslaptis Nr. 2

NAIKINIMO VANDENYS

Dabar galima užsisakyti iš anksto!

Pirkimo nuoroda čia.


Ir dabar galima

minkštais viršeliais!

LYDYTA MIRTIS

Orchidėjų salos paslaptis Nr. 1

Pirkimo nuoroda čia

„Pirmasis Karsto romanas „Orchid Island“ yra iš dalies žmogžudystės paslaptis, iš dalies ryškus, spalvingas Havajų ir jų istorijos, geografijos, tradicijų, kultūros, maisto, kalbos ir žmonių eskizas. Keliautojams foteliais ir paslapčių mėgėjams tai bus linksma.

Knygų sąrašas



Šioje pirmoje mano visiškai naujos „Orchid Isle“ paslapčių serijos knygoje pasakojama apie išėjusią į pensiją maitinimo įstaigą Valerie Corbin ir jos žmoną Kristen, kurios keliaudamos į Didžiąją Havajų salą banglenčių pamokas iškeičia į sėdimo užsiėmimus, kai žygis į aktyvią lavos srautą pasisuka. mirtinas.

Šlovinimas už LYDYJĄ MIRTĮ:

„Įtikinamas skaitymas, kuris nušvies, įtrauks ir pralinksmins, palikdamas skaitytojus ilgesį kitos kelionės į Orchidėjų salą“.

– New York Times bestselerių autorė Jenn McKinlay

„Nuostabus debiutas seriale, kuris pateks į mano privalomų skaityti sąrašą!

„USA Today“ bestselerių autorė Deborah Crombie

ŽUDYMO JAUSMAS

2024 m. „Lefty“ apdovanojimo nominantas

už geriausią humoristinę paslaptį!

Ši naujausia Sally Solari paslaptis

galima įsigyti čia!

Pagyrimas už ŽUDYMO JAUSMĄ:

„(Sally yra) įžūli, nenugalima kompanija… Jaukaus kulinarijos gerbėjai bus danguje.

–Publishers Weekly

„Malonus skaitymas ir paslaptingiems žmonėms, ir gurmanams.

–Kirkus Atsiliepimai

Teisingumas tarnaujamas: pasaka apie šukutes,

įstatymas ir maisto gaminimas RBG

yra 2024 m Sidabro medalio laimėtojas tiek

IBPA Benjamino Franklino apdovanojimas

ir IPPY apdovanojimas!

Pirkimo nuoroda čia


Pagirti už Teisingumas įteiktas:

„Įtemptas, jaudinantis memuaras; Karst išreiškia savo pasiryžimą patiekti „tobulą“ patiekalą RBG kartu su pakylėjančiu ir įžvalgiančiu vieno iš labiausiai susižavėjusių teisėjų Aukščiausiojo Teismo istorijoje paveikslu.

Pratarmė Apžvalgos (žvaigždute pažymėta apžvalga)

„(Ši) knyga yra šėlsmas nuo viršelio iki viršelio – ir, kaip ir puikus valgis, buvau pasiruošęs daugiau.

-Karen Shimizu, vykdomoji redaktorė, Maistas ir vynas –

Visas Sally Solari paslaptis (taip pat ir kitas mano knygas) galima rasti „Amazon“, „Barnes and Noble“ ir „Bookshop“.





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -