Ši arbata mums yra balzamas, kai jaučiamės prastai, ir nuoširdžiai tikimės, kad ji nuramins ir jus. Priežastys, kodėl yra senovės. Slinkite žemyn, kad surastumėte sužinok, kas jie tokie…

Padidinkite savo smegenis su
cinamono kvapas
Sužinokite, kodėl toliau…

![]() |
Cleo Coyle rašo du serialas su vyru.
Norėdami sužinoti daugiau, spustelėkite čia. |
RECEPTŲ PASTABA IŠ CLEO
Taip, žinau, kad galite išsivirti cinamono arbatos iš parduotuvėje pirktų maišelių, tačiau skonis nėra toks stiprus, kaip šviežiai užplikytos iš lazdelių. Ir yra papildoma nauda gaminant alaus iš pagaliukų…
Šviežias aluscinamono arbata iš lazdelių pripildo namus cinamono kvapu – kvapu, kurio negalite gauti greitai užplikius maišeliuose. O cinamono kvapas buvo siejamas su kognityvinių smegenų funkcijų (dėmesingumo, atpažinimo atminties, reakcijos greičio ir darbinės atminties) gerinimu.
Tiesą sakant, tyrimai parodė, kad cinamonas turi daug naudos sveikatai (Šaltinis Healthline), įskaitant antibakterines savybes (puikiai tinka gerklės skausmui malšinti), taip pat priešuždegimines savybes, iš dalies dėl cinamono (prieskonyje esančios medžiagos). Vienas tyrimas parodė, kad cinamonas gali sumažinti uždegimą ir raumenų skausmą.
Taigi dabar jūs žinote, kodėl cinamonas buvo naudojamas tradicinėje Rytų medicinoje kaip įvairių negalavimų gydymas, ir galiu paliudyti, kad ši cinamono lazdelių arbata padeda palengvinti peršalimo ir gripo simptomus, ypač skrepliuojantį kosulį. Verdant šviežią cinamono lazdelių arbatą mane visada džiugina, o jos pikantiškai saldus skonis taip pat skanus.
Cinamono lazdelių, kurias norėsite naudoti pagal šį receptą, kiekis skirsis priklausomai nuo naudojamų cinamono lazdelių rūšies ir jų šviežumo. Pradėkime nuo…

Cassia cinamonas lazdelės yra labiausiai paplitusios maisto prekių parduotuvėse. Tai kietos lazdelės su vienu garbanos sluoksniu. Dėl jų kietumo, Šiai arbatai ruošti siūlau naudoti 3 Cassia cinamono lazdeles, o ne 2. Jų laikas parduotuvių lentynose taip pat daro juos mažiau veiksmingus, todėl norint paruošti gerą cinamono arbatą, paprastai reikia 3 lazdelės.
Ceilono cinamono lazdelės yra minkštesni ir kokybiškesni bei stipresni. Galite atpažinti juos iš daugybės sluoksnių. Kadangi prieskonių prekeiviai juos parduoda už didesnę kainą, jie paprastai būna šviežesni ir galingesni. IR jie tikrai turi nuostabų skonį, verti kainos! Šiam receptui siūlau naudoti 2 Ceilono cinamono lazdeles.

nemokamas PDF dokumentas
gali spausdinti, išsaugoti, arba pasidalinti, spustelėkite čia.


☕ Kleo
Cinamono lazdelės arbata
Pagamina 2 šešių uncijų puodelius arbatos
Ingredientai:
2-1/2 stiklinės vandens
2 Ceilono cinamono lazdelės arba 3 Cassia cinamono lazdelės*
1 arbatinis šaukštelis medaus (nebūtina ~ naudokite vietinį medų, jei įmanoma!)
1 mažas apelsinas (neprivaloma)
*Žiūrėkite mano pastabas aukščiau apie šių rūšių cinamono lazdelių skirtumus.
Nurodymai: Į puodą su 2 Ceilono cinamono lazdelėmis (arba 3 Cassia cinamono lazdelėmis) įpilkite 2–1/2 puodelio vandens. Vandenį užvirinkite, sumažinkite ugnį iki silpnos ugnies ir virkite 15–20 minučių. Išjunkite ugnį ir leiskite cinamono lazdelėms toliau mirkti vandenyje paskutines 10 minučių. Supilkite į arbatos puodelį ir mėgaukitės!
🍊 Cleo’s
Cinamonas-Apelsinas
Arbata su Medumi
Vadovaukitės aukščiau pateiktomis cinamono lazdelių arbatos instrukcijomis. Iškošę cinamono lazdelės arbatą į arbatos puodelį, įmaišykite 1 arbatinį šaukštelį medaus, kol ištirps. (Mums patinka naudoti žaliavinį vietinį medų.) Į puodelį išspauskite vieno apelsino skiltelio sultis. Papuoškite į puodelį įdėdami vieną cinamono lazdelę. Jei norite, supjaustykite ploną apelsino apskritimą ir uždėkite jį ant arbatos puodelio kraštelio. Patiekite šiltą ir gerkite su džiaugsmu!

.gif)
Laimingų Naujųjų metų, visi!
New York Times bestselerių autorius
iš Kavinės paslaptys ir
Persekiojamos knygyno paslaptys

Cleo (Alisa) su vyru Marcu
Apsilankykite Cleo internetinėje kavinėje čia.
Ir sekite ją šiose nuorodose…
New York Times bestselerių autorius
iš Kavinės paslaptys ir
Persekiojamos knygyno paslaptys
Cleo (Alisa) su vyru Marcu
Ir sekite ją šiose nuorodose…