Aš visada turiu mėsos šaldiklyje. Perku šeimos pakuotes vištienos krūtinėlių, vištienos šlaunelių ir vištienos šlaunelių be kaulų, maltos kalakutienos ir jautienos faršo. Pakuotes padalinu į porcijas po dvi. Todėl vakarienei visada turiu mėsos. Tačiau mane į bakalėjos parduotuvę dažniausiai siunčia tai, kad reikia kokių nors daržovių. Šaldyti žirniai į pagalbą! Visada po ranka turiu maišelį ir jie puikiai tinka beveik bet kokiam patiekalui – nuo ​​patiekimo kaip garnyro iki piemens pyrago. Tačiau kartais paprasti žirniai gali būti…nuobodūs. Tačiau juos lengva „uždžiaudyti“! Tai tik vienas receptas, kuris gali paversti žirnius iš įprastų į neįprastus! (Žemiau pateikiami originalūs kiekiai. Pritaikiau juos aptarnauti tik du žmones.)

ŽIRNIAI SU ČESNAKU IR PARMESANU

1 šaukštas alyvuogių aliejaus


1 askaloniniai česnakainulupti ir supjaustyti kubeliais


3 gvazdikėliai česnakopresuoti arba sumalti


2 puodeliai saldieji žirneliaišaldytų žirnelių, atšildytų


¼ puodelis brandintas parmezanasšviežiai tarkuotų, daugiau pagal skonį

Druska ir pipirai pagal skonį

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir suberkite askaloninius česnakus. Troškinkite, kol pradės minkštėti. Įdėkite česnaką ir kepkite, kol česnakai tik pradės įgauti spalvą.


Suberkite žirnius ir virkite, kol žirniai įkais.

Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite parmezaną.

Peržiūrėkite daugiau knygų mano svetainėje www.pegcochran.com ir prisiregistruokite gauti naujienlaiškį.

Aplankykite mane Facebook!

Pegas Cochranas yra „Open Book Series“ (rašo kaip Margaret Loudon), „Cranberry Cove“, „Murder“, „She Repored“, „Farmer’s Daughter“ serijos, „Lucille“ serijos ir „Sweet Nothings“ apatinio trikotažo serijos (rašo kaip Meg London) autorius.





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -