„Tacos“ yra labai populiarūs mūsų namuose ir aš visada ieškau būdų, kaip pakeisti reikalus. Šie „Refed Bean Tacos“ peržengė atotrūkį tarp pirmadienių be mėsos ir Taco antradieniais! Jie greitai ir lengvai paruošiami ir labai patenkinti. Tikėtina, kad jau galite turėti visus savo sandėliuko ingredientus. Visada laimėk! Adaptuota iš angliškos virtuvės.
1 skardinės (15 uncijų) pakeistos pupelės, maišomos
1 gali (4 uncijos) susmulkintos žalios čili, nusausintos
1/2 šaukštelio rūkytos paprikos
1/2 šaukštelio čili miltelių
1/2 šaukštelio žemės kmynų
1/4 šaukštelio druskos
1/2 kalkių sultys
2 puodeliai tarkuoto čederio sūrio (arba pipirų lizdo)
16 mažų miltų tortilijų
aliejus kepti
PPakartotinai pašildykite orkaitę iki 300. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę, kad ją sušildytumėte.
Maišykite pakeistas pupeles, žalias čili, rūkytą papriką, čili miltelius, kmynus, druską ir laimo sultis kartu, kad sujungtumėte. Trumpai įkaitinkite keptuvėje.
Kreiptis Šaukštas pakitusio pupelių mišinio į pusę kiekvienos tortilijos ir paskleiskite. Pabarstykite dalį sūrio ant viršaus ir sulenkite per pusę. Švelniai paspauskite, kad uždarytumėte.
Įkaitinkite šaukštelį aliejaus ant vidutinės ugnies. Dirbdami partijomis, virkite tacos, kol kiekvienoje pusėje paruduos ir traškūs (maždaug pusantros minutės pusantros pusės.)
Padėkite ant kepimo skardos ir išimkite į orkaitę ir šilkite, kol visi tacos bus paruošti.
Patiekite su mėgstamais priedais.


Mano svetainė
Sekite mane „Facebook“