MEDIJOS DIENA čia su receptu, kuris tuo pačiu sušildys jūsų vidų ir virtuvę.


Mums patinka rudens pabaigoje kaupti kelių rūšių žieminių moliūgų atsargas. Jie gerai laikosi ir gali būti naudojami artimiausius porą mėnesių. Šis gilių moliūgas puikiai tinka dviems.

Įdaryti skvošas

Ingredientai

1 gilė moliūgas, perpjautas per pusę su išskobtomis sėklomis

2 šaukštai alyvuogių aliejaus, padalinti

1 svogūnas, susmulkintas

1 žalia paprika, išskobta ir supjaustyta kubeliais

2 iš anksto išvirtos vištienos ar kitos dešrelės, supjaustytos griežinėliais

1 arba 2 skiltelės česnako

1 puodelis virtų rudųjų ryžių

¼ puodelio jūsų pasirinkto tarkuoto sūrio

Kryptys

Įkaitinkite orkaitę iki 400°F.

Skvošo puseles dėkite ant kepimo skardos su apvadu, nupjauta puse žemyn. Įpilkite vandens, kad vos apsemtų keptuvės dugną. Kepkite pusvalandį arba tol, kol peilis lengvai praslys per odą.

Kol kepa, į keptuvę ant vidutinio stiprumo įpilkite 1 šaukštą aliejaus. Pakepinkite svogūną ir pipirus, kol suminkštės. Sudėkite dešros griežinėlius ir pakepinkite, kol sušils. Sudėkite česnaką ir pakepinkite ne ilgiau kaip minutę.


Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite ryžius.

Kvadratinę stiklinę kepimo formą ištepkite 1 šaukštu aliejaus. Skvošo puseles nupjauta puse į viršų sudėkite į lėkštę.


Užpildykite mišiniu, nuspauskite ir supilkite į krūvą. Tikriausiai turėsite daugiau ryžių mišinio, kurį galėsite patiekti ant šono arba vėliau.


Ant viršaus uždėkite tarkuoto sūrio.



Kepkite dešimt ar penkiolika minučių arba tol, kol sušils ir sūris pradės ruduoti.

Patiekite karštą. Gilių moliūgų oda yra plona ir valgoma.

Pastaba: vegetarai gali nedėti dešros ir padidinti sūrio kiekį ir (arba) į ryžių mišinį pridėti avinžirnių ar skrudintų riešutų.

Skaitytojai: Kokią keptą komforto vakarienę mėgstate šaltesniais mėnesiais?

🧀🍛🍆


Peržiūrėkite visus mano raštus.

Tikimės, kad aplankysite Maddie ir jos Agatos apdovanojimus pelniusį alter ego Edith Maxwell interneto svetainėužsiprenumeruokite mūsų mėnesinį naujienlaiškį, apsilankykite socialiniuose tinkluose ir peržiūrėkite visas mūsų knygas bei trumpas istorijas.


Maddie Day (dar žinoma kaip Edith Maxwell) yra talentingas virėjas mėgėjas ir turi lingvistikos daktaro laipsnį Indianos universitete. Agatos apdovanojimą pelniusi ir bestseleriu tapusi autorė, ji yra „Sisers in Crime“ ir „Mystery Writers of America“ narė, taip pat rašo apdovanojimus pelniusią trumpą kriminalinę fantastiką. Ji gyvena su savo gražuole ir mielu katinu Martinu į šiaurę nuo Bostono, kur šiuo metu sprendžia kitą paslaptį, kai virtuvėje negamina ko nors puikaus.





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -