LUCY BURDETTE: Aš turiu sudėtingus santykius su trumpais šonkauliais. Viena vertus, aš niekada jų nedariau arba tikrai nebuvau pagunda jų gaminti. Kita vertus, jei matau tokį patiekalą kaip gnocchi su trumpais šonkauliukais, pavyzdžiui, gaminamas Azur restorane Key West mieste, retai galiu susilaikyti nuo jų užsisakiusio. Taigi, kai jie buvo pristatyti kaip mano „Butcher Box“ pristatymo paslauga, kurią naudoju nuo pandemijos, nusprendžiau juos išbandyti. Artėjo Jono gimtadienis ir tai atrodė kaip ypatingas patiekalas, kuriuo jis patiks.

Metodas yra gana paprastas, jei naudojate puodą kaip aš. Rekomenduoju juos pasigaminti prieš dieną ir atšaldyti, kad didelis riebalas sustingtų ir pasišalintų. Aš to nedariau ir vis tiek jie buvo skanūs.


Ingredientai

Trumpi šonkauliai, nuo 5 iki 6

Pusė puodelio raudonojo vyno

Šaukštas Vusterio padažo

Vištienos arba jautienos sultinys

Vienas didelis arba du mažesni raudonieji svogūnai

Trys saliero stiebai

Dvi skiltelės česnako

Keturios morkos

Bayleaf

Druska ir pipirai

Druskos ir pipirų, tada apkepkite mėsą ir atidėkite ją į lėkštę.


Svogūnus, morkas, salierus ir česnakus pakepinkite trupučiu alyvuogių aliejaus, tada sudėkite šonkauliukus į daržoves kartu su lauro lapu ir trupučiu druskos bei pipirų. Ant viršaus užpilkite raudonojo vyno ir jautienos arba vištienos sultinio ir leiskite jiems virti 6–8 valandas žemoje temperatūroje.


Jonas paprašė, kad jie patiektų ant orzo, nors aš taip pat pasiūliau bulvių košės ir polentos. Jie buvo skanūs, net šiek tiek riebūs. Bet tai gali būti pataisyta!


Užsisakyti galite visur, kur parduodamos knygos. Jei visi pasivijo, išbandykite pirmąjį Lucy moterišką grožinės literatūros pavadinimą „LAIMĖS INGREDIENTAI“.






Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -