Kaip žadėjau savo kiaulienos stroganovo recepte praėjusį mėnesį, čia pristatau paprastą ir skanų šparaginių pupelių troškinimo būdą, apie kurį neseniai kažkur skaičiau ( New York Times maisto skyrius, galbūt?).
Anksčiau pupeles kepdavau tik svieste, o tai užtrunka ilgai ir dažnai būna pervirta. Tačiau pradedant vandeniu ir sviestu, pupelės iš tikrųjų suteikia sviesto skonį, o tai yra daug greitesnis būdas. Nenoriu pasakyti, kad tai pakeitė mano gyvenimą, bet tai tikrai pakeitė mano šparagines pupeles – į gerąją pusę!
Paprastos troškintos žaliosios pupelės
(padaro 2-3 dideles porcijas)
Ingredientai
1 svaras šparaginių pupelių
3 šaukštai sviesto, supjaustyti 3 gabalėliais
1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių (nebūtina)
½ arbatinio šaukštelio druskos
½ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
Kryptys
Nuimkite pupelių stiebus ir virveles (jei jos turi) ir supjaustykite norimo dydžio. Man patinka laikyti juos vientisus, jei jie yra maži haricots, bet, jei norite, supjaustykite juos kąsnio dydžio gabalėliais.
Sudėkite pupeles į didelę keptuvę, užpilkite maždaug ½ puodelio vandens, įpilkite sviesto ir įjunkite ugnį iki vidutinės.
Kai skystis pradės virti, suberkite česnako miltelius (jei naudojate), druską, pipirus ir toliau kepkite pupeles, maišydami kas minutę.
Virkite, kol vanduo išgaruos ir liks tik sviestas.
Šiuo metu galite išjungti ugnį ir baigti virti pupeles prieš pat patiekiant, arba galite jas baigti dabar: toliau troškinkite pupeles, kol jos gražiai apskrus, dažnai maišydami, tada nedelsdami patiekite.
🌿 🍷 🌱
Dabar galima
minkštais viršeliais!
LYDYTA MIRTIS
Orchidėjų salos paslaptis, 1 knyga
Pirkimo nuoroda čia
„Pirmasis Karsto romanas „Orchid Island“ yra iš dalies žmogžudystės paslaptis, iš dalies ryškus, spalvingas Havajų ir jų istorijos, geografijos, tradicijų, kultūros, maisto, kalbos ir žmonių eskizas. Keliautojams foteliais ir paslapčių mėgėjams tai bus linksma.
Knygų sąrašas
Šioje pirmoje mano visiškai naujos „Orchid Isle“ paslapčių serijos knygoje pasakojama apie išėjusią į pensiją maitinimo įstaigą Valerie Corbin ir jos žmoną Kristen, kurios keliaudamos į Didžiąją Havajų salą banglenčių pamokas iškeičia į sėdimo užsiėmimus, kai žygis į aktyvią lavos srautą pasisuka. mirtinas.
Šlovinimas už LYDYJĄ MIRTĮ:
„Įtikinamas skaitymas, kuris nušvies, įtrauks ir pralinksmins, palikdamas skaitytojus ilgesį kitos kelionės į Orchidėjų salą“.
– New York Times bestselerių autorė Jenn McKinlay
„Nuostabus debiutas seriale, kuris pateks į mano privalomų skaityti sąrašą!
„USA Today“ bestselerių autorė Deborah Crombie
ŽUDYMO JAUSMAS
2024 m. „Lefty“ apdovanojimo nominantas
už geriausią humoristinę paslaptį!
Ši naujausia Sally Solari paslaptis
galima įsigyti čia!
Pagyrimas už ŽUDYMO JAUSMĄ:
„(Sally yra) įžūli, nenugalima kompanija… Jaukaus kulinarijos gerbėjai bus danguje.
–Publishers Weekly
„Malonus skaitymas ir paslaptingiems žmonėms, ir gurmanams.
–Kirkus Atsiliepimai
Teisingumas tarnaujamas: pasaka apie šukutes,
įstatymas ir maisto gaminimas RBG
yra 2024 m Sidabro medalio laimėtojas tiek
IBPA Benjamino Franklino apdovanojimas
ir IPPY apdovanojimą!
Pirkimo nuoroda čia
Pagirti už Teisingumas įteiktas:
„Įtemptas, jaudinantis memuaras; Karst išreiškia savo pasiryžimą patiekti „tobulą“ patiekalą RBG kartu su pakylėjančiu ir įžvalgiančiu vieno iš labiausiai susižavėjusių teisėjų Aukščiausiojo Teismo istorijoje paveikslu.
–Pratarmė Apžvalgos (žvaigždute pažymėta apžvalga)
„(Ši) knyga yra šėlsmas nuo viršelio iki viršelio – ir, kaip ir puikus valgis, buvau pasiruošęs daugiau.
-Karen Shimizu, vykdomoji redaktorė, Maistas ir vynas –
Visas Sally Solari paslaptis (taip pat ir kitas mano knygas) galima rasti „Amazon“, „Barnes and Noble“ ir „Bookshop“.