Šis skanus mimoza su obuolių sidru Kokteilis turi tik keletą ingredientų ir yra šventinis rudeniui visus naujus metus. Kas nemėgsta kartais šiek tiek burbuliuoti?
Skani obuolių sidro mimoza
Coco Chanel sako: „Šampaną geriu tik du kartus: kai esu įsimylėjusi, ir kai nesi. Sumaišius burbulus su sidru, įgauna rudenišką nuotaiką, o skonis toks geras! Žinoma, sidrui galite pakeisti įvairius dalykus.
Mums patinka ši rožinė mimoza ir mūsų labai populiari spanguolių mimoza. O prašmatniam renginiui šis klasikinis prancūziškas 75 kokteilis visada laimi.
Vakarėliui ant prekystalio pastatykite vietą su burbuliukais ir sidru, stiklinėmis su cukrumi ir viskas. Norėčiau pridėti keletą rudeninių lapų ar kitų rudens dekoracijų, kad būtų šventiška. Tai galite padaryti net prie bagažinės dangčio!
Ko reikia norint pasidaryti rudeninę mimozą
- Obuolių sidras: Tobulas rudens maišytuvas.
- Burbulai: Arba prosecco, arba šampanas
- Rudasis cukrus: Dėl ratlankio
- Kukurūzų sirupas: Dėl ratlankio
- Šviežių obuolių skiltelės: Papuošti
Kaip pasidaryti mimozą su obuolių sidru
1 veiksmas: Šampano fleita apvaduoti; į dvi lėkštes supilkite rudąjį cukrų ir kukurūzų sirupą.
Lengvai panardinkite stiklinės kraštelį į kukurūzų sirupą, kad būtų uždengtas visas kraštelis. Tada pamerkite kraštelį į rudąjį cukrų. Šampano taurę arba fleitą atidėkite į šalį.
2 veiksmas: Į šampano fleitą atsargiai įpilkite šviežio obuolių sidro.
3 veiksmas: Užpildykite sidrą Prosecco (arba bet kokiu jums patinkančiu šampanu), užpildydami jį tiesiai po cukrumi. Tai puikiai tiktų Padėkos dienos priešpiečiams arba rudens priešpiečiams su saujele svečių.
Patiekite iš karto. Pasirinktinai prie kraštelio galite pridėti obuolio griežinėlį, bet įpjaukite griežinėlį į obuolį, kad jis lengvai nuslystų ant kraštelio. Jūs nenorite, kad sultys sugadintų jūsų gražų kraštą.
Variacijos ir pakaitalai
Galite pridėti baltą arba spalvotą cukraus apvadą, kad šios sidro mimozos tiktų ypatingai progai arba naudotų šventinio sezono spalvas.
Į savo stiklinę įpilkite šlakelį Grand Marnier arba Aperol, kad suteiktumėte malonų posūkį ir spalvą.
Norėdami gauti kitokį šio obuolių sidro kokteilio skonį, obuolių sidrą galite pakeisti obuolių sultimis, spanguolių sultimis ar net granatų sultimis.
Įdėkite šlakelį karamelinės degtinės karameliniam obuolių kokteiliui. Jis vis tiek turės rudens skonį, bet bus dar saldesnis.
Papuoškite obuolio skiltele, cinamono lazdele arba šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, rozmarinu.
Prosecco šiame gėrime galite pakeisti buteliu šampano, baltojo vyno ar putojančio vyno.
Padarykite karamelės apvadą, apvoliodami šampano riekeles karameliniame padaže, tada apvoliokite cukruje.
Įpilkite šlakelį imbiero alaus, klubinės sodos ar kitos citrinų ir laimo sodos, kad gautumėte daugiau karbonizacijos.
Įmaišykite šiek tiek citrusinių vaisių sulčių, pavyzdžiui, apelsinų sulčių ar net šlakelį laimo sulčių, kad sukurtumėte klasikinės mimozos skonį.
Geriausi patarimai
Suberkite cukrų ant nedidelės lėkštės; Tokiu būdu galite lengvai apvynioti fleitos kraštą, kad ją padengtumėte.
Pradedant nuo atšaldytų ingredientų, bus pasiūlytas tobulas kokteilis. Atšaldytas skonis padeda sustiprinti skonį.
Šį gėrimą būtina patiekti iš karto jį sumaišius, nes priešingu atveju burbuliavimo efektas išnyks.
Galite pridėti daugiau sidro, kad šis kokteilis būtų saldesnis. Kad kokteilių receptas būtų stipresnis, naudokite daugiau Presecco ir mažiau sidro. Sureguliuokite ingredientus taip, kaip jums atrodo tinkama.
Kad šis gėrimas būtų nealkoholinis, pakeiskite prosecco gazuotu vandeniu, imbiero ale arba citrinų ir laimo soda.
Daugiau skanių kokteilių
Skrudinto zefyro kokteilis
Green Apple Martini
Spanguolių mimoza
Bailey’s Latte
Norėdami apipjaustyti šampano fleitą, įpilkite rudojo cukraus ir kukurūzų sirupo į dvi atskiras lėkštes.
Pirmiausia švelniai pamerkite fleitos kraštelį į kukurūzų sirupą ir įsitikinkite, kad visas kraštelis yra uždengtas. Tada pamerkite kraštelį į rudąjį cukrų. Atidėkite į šalį.
Į šampano fleitą įpilkite obuolių sidro ir užpilkite prosecco, užpildydami tiesiai po cukrumi.
Patiekite iš karto. Jei norite, papuoškite šviežio obuolio skiltele.
Šviežių obuolių griežinėliai papuošimui. Neprivaloma.
Patiekimas: 1 | Kalorijos: 165kcal | Angliavandeniai: 33g | Baltymai: 0.1g | Riebalai: 0.2g | Sotieji riebalai: 0,02g | Polinesotieji riebalai: 0,04g | Mononesotieji riebalai: 0,01g | Natris: 14mg | Kalis: 131mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 1TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 20mg | Geležis: 0.2mg
Source link