Šis skanus mimoza su obuolių sidru Kokteilis turi tik keletą ingredientų ir yra šventinis rudeniui visus naujus metus. Kas nemėgsta kartais šiek tiek burbuliuoti?

Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.

Skani obuolių sidro mimoza

Coco Chanel sako: „Šampaną geriu tik du kartus: kai esu įsimylėjusi, ir kai nesi. Sumaišius burbulus su sidru, įgauna rudenišką nuotaiką, o skonis toks geras! Žinoma, sidrui galite pakeisti įvairius dalykus.

Mums patinka ši rožinė mimoza ir mūsų labai populiari spanguolių mimoza. O prašmatniam renginiui šis klasikinis prancūziškas 75 kokteilis visada laimi.

Vakarėliui ant prekystalio pastatykite vietą su burbuliukais ir sidru, stiklinėmis su cukrumi ir viskas. Norėčiau pridėti keletą rudeninių lapų ar kitų rudens dekoracijų, kad būtų šventiška. Tai galite padaryti net prie bagažinės dangčio!

Ko reikia norint pasidaryti rudeninę mimozą

Prosecco su kamščiu priekyje, obuolių sidras, obuoliai, rudasis cukrus baltoje lėkštėje ir stiklinė lėkštė.Prosecco su kamščiu priekyje, obuolių sidras, obuoliai, rudasis cukrus baltoje lėkštėje ir stiklinė lėkštė.
  • Obuolių sidras: Tobulas rudens maišytuvas.
  • Burbulai: Arba prosecco, arba šampanas
  • Rudasis cukrus: Dėl ratlankio
  • Kukurūzų sirupas: Dėl ratlankio
  • Šviežių obuolių skiltelės: Papuošti

Kaip pasidaryti mimozą su obuolių sidru

1 veiksmas: Šampano fleita apvaduoti; į dvi lėkštes supilkite rudąjį cukrų ir kukurūzų sirupą.
Lengvai panardinkite stiklinės kraštelį į kukurūzų sirupą, kad būtų uždengtas visas kraštelis. Tada pamerkite kraštelį į rudąjį cukrų. Šampano taurę arba fleitą atidėkite į šalį.

Šampano fleita su rudojo cukraus apvadu ir obuolių sidru stikliniame matavimo puodelyje, Prosecco buteliukas ir obuoliai fone.Šampano fleita su rudojo cukraus apvadu ir obuolių sidru stikliniame matavimo puodelyje, Prosecco buteliukas ir obuoliai fone.


2 veiksmas: Į šampano fleitą atsargiai įpilkite šviežio obuolių sidro.

Šampano fleita iki pusės užpildyta obuolių sidru, obuoliais ir Prosecco buteliu fone.Šampano fleita iki pusės užpildyta obuolių sidru, obuoliais ir Prosecco buteliu fone.

3 veiksmas: Užpildykite sidrą Prosecco (arba bet kokiu jums patinkančiu šampanu), užpildydami jį tiesiai po cukrumi. Tai puikiai tiktų Padėkos dienos priešpiečiams arba rudens priešpiečiams su saujele svečių.

Prosecco supylimas į šampano fleitą su cukrumi.Prosecco supylimas į šampano fleitą su cukrumi.

Patiekite iš karto. Pasirinktinai prie kraštelio galite pridėti obuolio griežinėlį, bet įpjaukite griežinėlį į obuolį, kad jis lengvai nuslystų ant kraštelio. Jūs nenorite, kad sultys sugadintų jūsų gražų kraštą.

Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.

Variacijos ir pakaitalai

Galite pridėti baltą arba spalvotą cukraus apvadą, kad šios sidro mimozos tiktų ypatingai progai arba naudotų šventinio sezono spalvas.

Į savo stiklinę įpilkite šlakelį Grand Marnier arba Aperol, kad suteiktumėte malonų posūkį ir spalvą.

Norėdami gauti kitokį šio obuolių sidro kokteilio skonį, obuolių sidrą galite pakeisti obuolių sultimis, spanguolių sultimis ar net granatų sultimis.

Įdėkite šlakelį karamelinės degtinės karameliniam obuolių kokteiliui. Jis vis tiek turės rudens skonį, bet bus dar saldesnis.

Papuoškite obuolio skiltele, cinamono lazdele arba šviežiomis žolelėmis, pavyzdžiui, rozmarinu.

Prosecco šiame gėrime galite pakeisti buteliu šampano, baltojo vyno ar putojančio vyno.

Padarykite karamelės apvadą, apvoliodami šampano riekeles karameliniame padaže, tada apvoliokite cukruje.

Įpilkite šlakelį imbiero alaus, klubinės sodos ar kitos citrinų ir laimo sodos, kad gautumėte daugiau karbonizacijos.

Įmaišykite šiek tiek citrusinių vaisių sulčių, pavyzdžiui, apelsinų sulčių ar net šlakelį laimo sulčių, kad sukurtumėte klasikinės mimozos skonį.

Geriausi patarimai

Suberkite cukrų ant nedidelės lėkštės; Tokiu būdu galite lengvai apvynioti fleitos kraštą, kad ją padengtumėte.

Pradedant nuo atšaldytų ingredientų, bus pasiūlytas tobulas kokteilis. Atšaldytas skonis padeda sustiprinti skonį.

Šį gėrimą būtina patiekti iš karto jį sumaišius, nes priešingu atveju burbuliavimo efektas išnyks.

Galite pridėti daugiau sidro, kad šis kokteilis būtų saldesnis. Kad kokteilių receptas būtų stipresnis, naudokite daugiau Presecco ir mažiau sidro. Sureguliuokite ingredientus taip, kaip jums atrodo tinkama.

Kad šis gėrimas būtų nealkoholinis, pakeiskite prosecco gazuotu vandeniu, imbiero ale arba citrinų ir laimo soda.

Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.

Daugiau skanių kokteilių

Skrudinto zefyro kokteilis

Green Apple Martini

Spanguolių mimoza

Bailey’s Latte

Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.Šampano fleitos su obuolių sidru ir Prosecco su obuoliais ir medžiagine servetėle bei augalu fone.
  • Norėdami apipjaustyti šampano fleitą, įpilkite rudojo cukraus ir kukurūzų sirupo į dvi atskiras lėkštes.

  • Pirmiausia švelniai pamerkite fleitos kraštelį į kukurūzų sirupą ir įsitikinkite, kad visas kraštelis yra uždengtas. Tada pamerkite kraštelį į rudąjį cukrų. Atidėkite į šalį.

  • Į šampano fleitą įpilkite obuolių sidro ir užpilkite prosecco, užpildydami tiesiai po cukrumi.

  • Patiekite iš karto. Jei norite, papuoškite šviežio obuolio skiltele.

  • Šviežių obuolių griežinėliai papuošimui. Neprivaloma.

Suberkite cukrų ant nedidelės lėkštės; Tokiu būdu galite lengvai apvynioti fleitos kraštą, kad ją padengtumėte. Pradedant nuo atšaldytų ingredientų, bus pasiūlytas tobulas kokteilis. Atšaldytas skonis padeda sustiprinti skonį. Šį gėrimą būtina patiekti iš karto jį sumaišius, nes priešingu atveju burbuliavimo efektas išnyks.

Patiekimas: 1 | Kalorijos: 165kcal | Angliavandeniai: 33g | Baltymai: 0.1g | Riebalai: 0.2g | Sotieji riebalai: 0,02g | Polinesotieji riebalai: 0,04g | Mononesotieji riebalai: 0,01g | Natris: 14mg | Kalis: 131mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 31g | Vitaminas A: 1TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 20mg | Geležis: 0.2mg



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -