Lucy Burdette: Džiaugiuosi galėdamas pristatyti savo gerą draugę Christine Falcone, kuri šiandien lankosi su savo trečiąja knyga, taip pat dieviškąjį „Chicken Marsala“ receptą ir dovaną. Sveiki, Chris!


Christine Falcone: Melanie Bass, pagrindinė mano naujausios knygos „Pjaustymo pastabos“ veikėja, ne aukščiau naudoja maistą kaip kyšį. Na, tikrai ne kyšis, labiau panašus į blaškymąsi ar taikos pasiūlymą. Jos gera draugė Lynn kaltinama nužudžius būsimą motiną-įstatymą, o Melanie yra pasiryžusi surasti tikrąjį žudiką ir aiškų Lynn vardą. Artėjant prie tiesos, ji išperina planą, kuris galėtų ją nukreipti į žudiko žvilgsnius. Siekdama sušvelninti smūgį, kai ji prisipažįsta savo vaikinui, ką planuoja daryti, ji paruošia vakarienę to, kas, jos manymu, yra jos specialybė: krevečių scampi. Mano paties krevečių „Scampi“ receptas yra gana paprastas: krevečių pakepintos svieste, daug česnako, šiek tiek baltojo vyno ir petražolių. Vietoj to pasirinkau įtraukti savo vištienos marsalos receptą. Tai taip pat yra vienas iš mėgstamiausių Melanie ir sąžiningo prisipažinimo – aš maniau, kad aš ją paruošiu Justinui, kol perskaičiau savo darbą ir supratau, kad ji gamino „Scampi“! Šiandien vis dar pasirinkau eiti su Marsala receptu.


Mūsų namuose yra pokštas, kad mano anūkas Jeffrey visada klausia: „Kas vakarienei rytoj vakare?“ Dar prieš pakeldami šakutę valgyti dabartinės nakties kainą. Vištienos marsala visada gauna „gerai! Gerai! “ Iš visų prie stalo. Mano naudojamas receptas yra vienas iš senų geresnių namų ir sodo kulinarijos knygų, kurias šiek tiek pakoregavau: vietoj žaliųjų svogūnų (arba dar geriau!) Kepti, o ne virti ant viryklės, ir šiek tiek daugiau sviesto (plius, aš, aš, aš abu!) Paprastai reikia dvigubai dvigubai pakenkti receptui).

Vištos marsala:

¾ puodelio universalių miltų

1 šaukštelis susmulkintas marjoramas

4 Vištienos krūtinėlės be odos/be kaulų, drugelinė, kad būtų 8 vienetai (arba supjaustykite mažesnius, jei norite)

1 8 oz Pkg supjaustytas plaunamas grybas

1 askaloniniai česnakai susmulkinti (įpilkite žalumynų iš krūvos žalių svogūnų, taip pat, jei norite)

1 lazda plius 2 šaukštų sviestas – padalintas

1 puodelis vištienos sultinio

1 puodelis „Marsala“ vynas (aš naudoju virimo vyną ir jis skanus)

1 šaukštelis druskos

1 šaukštelis juodųjų pipirų

Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių

Galono plastikiniu šaldiklio maišeliu Maišykite miltus, marjoram, druską ir pipirą. Vištienos 2–3 gabalus vienu metu sudėkite į maišą ir suplakite, kad apsemtų. Kol kas išsaugokite miltų mišinį.


Ištirpinkite 4 šaukštus sviesto į keptuvę, suberkite askaloninius česnakus ir grybus ir virkite, kol suminkštės. Nuimkite ir atidėkite. Įpilkite dar 4 šaukštų sviesto ir lengvai rudos vištienos. Išimkite krūtis iš keptuvės ir įdėkite jas į kepimo indą (9×13). Į keptuvę įdėkite virtus grybus ir Įpilkite 2 šaukštus miltų mišinio ir išmaišykite gabalėlius, kol skystis sutirštės iki padažo tekstūros. Galbūt norėsite pridėti daugiau miltų, atsižvelgiant į tai, kiek storas norite padažo. (Tai šiek tiek sutirština ir kepant). Supilkite vištieną ir kepkite neuždengtą, kol bus padaryta-maždaug 40–50 minučių.


Mums tai patinka per makaronus.

O, kai Melanie pasakoja Justinui, ką ji planuoja padaryti, kad gautų informacijos apie žudiką, jis sugalvoja tai, kas, jo manymu, yra daug geresnis planas. Nesvarbu, ar jo idėja veikia … gerai, dabar jau mažinami pastabos.

Ką galėtumėte naudoti kaip geriausią maisto kyšį, jei jums reikės informacijos? Palikite komentarą, kurį turite įvesti į piešinį, kad gautumėte pjaustymo pastabų kopiją!





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -