Vieną naktį aš padariau Londono broilą vakarienei ir mums liko pakankamai kepsnių kitam patiekalui. Ką daryti? Aš žvilgtelėjau į daržovių stalčių ir pamačiau, kad turiu raudonųjų pipirų, kuriuos taip pat reikia naudoti ASAP. Kepsnys + pipirai = pipirų kepsnys! Aš turėjau šiek tiek pritaikyti receptą-mano kepsnys nebuvo šoninis kepsnys ir neturėjau žaliųjų pipirų, bet, laimei, turėjau visa kita. Tai pasirodė skanu ir džiaugiausi, kad galėjau paversti keletą likusių dalykų kažkuo nauju ir kažkuo tokiu geru!


1/2 puodelis Sumažintas sojos padažas

1/4 puodelis Ryžių vyno actas

3 Kasas. supakuotas šviesiai rudas cukrus

2 Kasas. kukurūzų krakmolas

2 Kasas. Augalinis aliejus, padalintas

Košerinė druska pagal skonį

Šviežiai malti juodieji pipirai

1 lb. šoninis kepsnys, plonai supjaustytas prie grūdų

1 Žalia paprika, sėklos ir šonkauliai pašalinti, plonai supjaustyti

1 Raudoni paprikos, sėklos ir šonkauliai pašalinti, plonai supjaustyti

1 svogūnas, plonai supjaustytas

3 gvazdikėliai česnakai, smulkiai supjaustyti

1 Kasas. smulkiai supjaustytas nuluptas imbieras

Virti balti ryžiai, skirta patiekti

Išplakite sojos padažą, actą, rudąjį cukrų ir kukurūzų krakmolą, kol susimaišys.

Pagardinkite kepsnį su druska ir pipirais pagal skonį.

Įkaitinkite 1 TBL aliejų ant stiprios ugnies. Jei reikia, dirbkite partijomis, pridėkite kepsnį. Virkite, retkarčiais pasisukdami, kol paruduos iš visų pusių. Perkelkite kepsnį į plokštelę.

Šilumos liko 1 TBL aliejus. Virėjų paprikos ir svogūnai, kol suminkštės. Įpilkite česnako ir imbiero ir virkite, maišydami, iki kvapo.

Grąžinkite jautieną į keptuvę ir įpilkite padažo. Virkite, maišydami, kol padažas bus blizgus.

Jei norite, patiekite virš ryžių.

Raskite mane:

Svetainė

„Facebook“

„Instagram“: „Pegcochran“





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -