Naujausias žurnalo „Decanter“ numeris: 2024 m. lapkričio mėn. – „Decanter“.


























{„api”:{„host”:”https:\/\/pinot.decanter.com”,”authorization”:”Nešėjas MGIyMDNkZDllNjE3ZDExODRiODgyZmExM2FkNzIyOTliYTMwMDk2ZWExYzZjNjE1M2U2MZM:”0 ano”:{„smėlio dėžė” :”false”,”aid”:”6qv8OniKQO”,”rid”:”RJXC8OC”,”offerId”:”OFPHMJWYB8UK”,”offerTemplateId”:”OFPHMJWYB8UK”,”wcTemplateId”:”OTOW5EUWVZ4B”}}

2024 m. lapkričio mėn. žurnalo „Decanter“ numeryje:

SAVYBĖS

  • Natūralus vynas: objektyvas į ateitį Besidominčios natūraliais vynais, Christina Rasmussen ir Honey Spencer tiria platesnę judėjimo įtaką
  • Šampano stiliaus vadovas Ieškote savo naujo mėgstamo gėrimo? Tomo Hewsono iliustruotas vadovas padės jums atrasti naujų atradimų plačiajame šampano pasaulyje
  • Jura Tai gali būti mažiausias Prancūzijos vyno regionas, tačiau Jura gamina kai kuriuos žaviausius šalies vynus, sako Rupert Joy.
  • Senovinė peržiūra: Paso Robles 2022 Brianne Cohen pateikia pagrindines įžvalgas apie sunkų derlių
  • „Barossa Shiraz“ 2022 m. akcentai Pasak Davido Sly pranešimo, dideli ir stambūs yra praeities būdvardžiai, kai kalbama apie Barossa Shiraz.
  • Regioninis profilis, Naujoji Zelandija: Gimblett Gravels Emma Jenkins MW aprašo regiono kelionę nuo dykvietės iki vyno mekos

MOKYMASIS

  • Vyno išmintis Ekspertų patarimai, padėsiantys jums keliaujant per vyną, taip pat „etiškas gėrėjas“

DVASIOS

  • Distiliuotas Spirito naujienos ir kokteilių įžvalgos – ir penki puikūs burbonai
  • Cukranendrių sulčių romai Manote, kad žinote romą? Pagalvokite dar kartą, nes Millie Milliken supažindins jus su cukranendrių sulčių gėrimų džiaugsmais

GERAS GYVENIMAS

  • Puikus derinys: derinys: moliūgų ir graikinių riešutų gnocchi Rudens skoniai ir prie jų priderinti geriausi vynai
  • Gėrimas ir maistas: populiarūs deriniai Mūsų maisto ir vyno ekspertė Fiona Beckett ginčija išankstines nuostatas, susijusias su šampano poromis
  • Kelionės: vyno mėgėjų vadovas po Etną Sicilijos viešoji vieta daugiau nei vienu būdu, sako Fiona Sims. Vynai, maistas ir lava teka

PIRKIMO VADOVAS

  • Redaktorių pasirinkimai Degustacijos akcentai
  • Skydelio degustacija: Aragono raudonieji Garnacha ir ne tik iš šio Ispanijos kaimo kampelio su 26 vynais, surinktais 90 ar daugiau taškų
  • Skydelio degustacija: Langedoko baltymai Platus terroir, vynuogių ir vyno stilių pasirinkimas; Įvertintas platus vynų asortimentas – šioje epinėje degustacijoje kiekvienas ras kažką
  • Eksperto pasirinkimas: Hunter Valley Semillon Huonas Hooke’as renkasi 18 šių nišoje mėgstamų austrų sausų baltųjų gėrimų, kad galėtų gerti jaunas ar senas.
  • Savaitės vynai 25 geriausi vynai iki 20 svarų sterlingų: Dekanteris komanda atneš jums dar keletą vertingų dovanų
  • Savaitgalio vynai Kaina 20–50 svarų sterlingų, septyni išskirtiniai pirkiniai padaryti įspūdį

KOLEKCIJAS

  • Marketwatch investicijų naujienos Aukciono naujienos, nauji leidimai ir stiprybė garsiojoje Toskanoje

NUOLATINIAI

  • Susipažinkite su ekspertais Dekanterisautoriai
  • Atkimšti Naujienos, peržiūros ir dar daugiau
  • Andrew Jeffordo kolona Rusijone: kodėl Collioure „gali būti nedidelis kalnas Burgundija“
  • Hugh Johnsono kolona Kas yra jo vynų „komforto sąraše“?
  • Svečių rubrika Jasonas Millaras pasisako už „paprastumą ir grynumą“
  • DWWA 2024 akcentai Pjemonto išskirtiniai bruožai
  • Vynas iki 5: Dr Mark Krstic Akademikas: Australijos vyno tyrimų instituto vyno tyrimų instituto vadovas

Inside Decanter’s Spain papildymas 2024 m.:

Decanter Spain priedo 2024 viršelis

Kreditas: Decanter / Pagrindinis vaizdas: Mas Martinet

  • Sveiki atvykę Revoliucija ir išradimas dinamiškoje Ispanijos scenoje. Inesa Salpico
  • Susipažinkite su Dekanteris ekspertai Mūsų tarptautinių ispanų vyno kūrėjų komanda
  • Svečių rubrika Almudena Alberca MW apie Ispanijos tradicinių vynmedžių veislių turtingumo išsaugojimo naudą
  • Naujasis Priorat Fintanas Kerras apie regiono perėjimą nuo svarių, sodrių raudonų prie niuansuotų stilių
  • Prodiuserio profilis: Alvaro Palacios Sarah Jane Evans MW apibūdina, kodėl Alvaro yra vienas iš šiuolaikinių Ispanijos vyndarių, nustatančių etalonus.
  • Mano top 20: Txakoli Beth Willard parinktas šių šviežių, gyvybingų šiaurės vynų
  • G komanda: „Garnacha“ kūrimas Aistra ir įsipareigojimas, atvedę Danielį Landį ir Fernando García į Gredos kalnus. Ines Salpico
  • Ispanijos kooperatyvai Davidas Williamsas atkreipia dėmesį į tik keletą geriausių vyno kooperatyvų, su kuriais jis susidūrė savo kelionėse
  • 18 populiariausių pirkimų: White Rioja Mūsų Ispanijos regiono redaktorės Ines Salpico pasirinkimas
  • vermuto laikas Nojus Čičesteris centrinėje dalyje Ispanijos vermutas vaidina savo gyvenimo būdą ir kasdienę kultūrą
  • Panelės degustacija: ispaniška garnacha Iš 69 ragauto vynų mūsų sužavėti teisėjai išrinko devynis išskirtinius vynus ir 28 labai rekomenduojamus
  • Restoranai: kur eiti Dinamiškoje Ispanijos pietų scenoje Nojus Čičesteris pasirenka tik keturias naujas maisto ir vyno vietas, kurias būtina išbandyti.
  • Kelionės: 10 geriausių Balearų salų vyno daryklos Shawn Hennessey sako, kad dabar pats laikas apkeliauti keturias salas ir atrasti savo gamintojų vynų žavesį bei įvairovę, o Ines Salpico pabrėžia 1o, į kurį reikia atkreipti dėmesį ir išbandyti.

Prenumeruokite spausdintą žurnalą ir šiandien sutaupykite daug

Užsisakykite Decanter prenumeratą už mažesnę kainą, kad ir kur būtumėte

arba

Gaukite prieigą prie šios ir ankstesnių 2013 m. numerių naudodami programą „Decanter Premium“.

Padovanokite „Decanter Premium“ prenumeratą

Neribotas atsiliepimų skaičius | Išskirtiniai straipsniai | Rekomendacijos | Pirmenybinis rezervavimas



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -