{„api”:{„host”:”https:\/\/pinot.decanter.com”,”authorization”:”Nešėjas MGIyMDNkZDllNjE3ZDExODRiODgyZmExM2FkNzIyOTliYTMwMDk2ZWExYzZjNjE1M2U2MZM:”0 ano”:{„smėlio dėžė” :”false”,”aid”:”6qv8OniKQO”,”rid”:”RJXC8OC”,”offerId”:”OFPHMJWYB8UK”,”offerTemplateId”:”OFPHMJWYB8UK”,”wcTemplateId”:”OTOW5EUWVZ4B”}}
2024 m. lapkričio mėn. žurnalo „Decanter“ numeryje:
SAVYBĖS
- Natūralus vynas: objektyvas į ateitį Besidominčios natūraliais vynais, Christina Rasmussen ir Honey Spencer tiria platesnę judėjimo įtaką
- Šampano stiliaus vadovas Ieškote savo naujo mėgstamo gėrimo? Tomo Hewsono iliustruotas vadovas padės jums atrasti naujų atradimų plačiajame šampano pasaulyje
- Jura Tai gali būti mažiausias Prancūzijos vyno regionas, tačiau Jura gamina kai kuriuos žaviausius šalies vynus, sako Rupert Joy.
- Senovinė peržiūra: Paso Robles 2022 Brianne Cohen pateikia pagrindines įžvalgas apie sunkų derlių
- „Barossa Shiraz“ 2022 m. akcentai Pasak Davido Sly pranešimo, dideli ir stambūs yra praeities būdvardžiai, kai kalbama apie Barossa Shiraz.
- Regioninis profilis, Naujoji Zelandija: Gimblett Gravels Emma Jenkins MW aprašo regiono kelionę nuo dykvietės iki vyno mekos
MOKYMASIS
- Vyno išmintis Ekspertų patarimai, padėsiantys jums keliaujant per vyną, taip pat „etiškas gėrėjas“
DVASIOS
- Distiliuotas Spirito naujienos ir kokteilių įžvalgos – ir penki puikūs burbonai
- Cukranendrių sulčių romai Manote, kad žinote romą? Pagalvokite dar kartą, nes Millie Milliken supažindins jus su cukranendrių sulčių gėrimų džiaugsmais
GERAS GYVENIMAS
- Puikus derinys: derinys: moliūgų ir graikinių riešutų gnocchi Rudens skoniai ir prie jų priderinti geriausi vynai
- Gėrimas ir maistas: populiarūs deriniai Mūsų maisto ir vyno ekspertė Fiona Beckett ginčija išankstines nuostatas, susijusias su šampano poromis
- Kelionės: vyno mėgėjų vadovas po Etną Sicilijos viešoji vieta daugiau nei vienu būdu, sako Fiona Sims. Vynai, maistas ir lava teka
PIRKIMO VADOVAS
- Redaktorių pasirinkimai Degustacijos akcentai
- Skydelio degustacija: Aragono raudonieji Garnacha ir ne tik iš šio Ispanijos kaimo kampelio su 26 vynais, surinktais 90 ar daugiau taškų
- Skydelio degustacija: Langedoko baltymai Platus terroir, vynuogių ir vyno stilių pasirinkimas; Įvertintas platus vynų asortimentas – šioje epinėje degustacijoje kiekvienas ras kažką
- Eksperto pasirinkimas: Hunter Valley Semillon Huonas Hooke’as renkasi 18 šių nišoje mėgstamų austrų sausų baltųjų gėrimų, kad galėtų gerti jaunas ar senas.
- Savaitės vynai 25 geriausi vynai iki 20 svarų sterlingų: Dekanteris komanda atneš jums dar keletą vertingų dovanų
- Savaitgalio vynai Kaina 20–50 svarų sterlingų, septyni išskirtiniai pirkiniai padaryti įspūdį
KOLEKCIJAS
- Marketwatch investicijų naujienos Aukciono naujienos, nauji leidimai ir stiprybė garsiojoje Toskanoje
NUOLATINIAI
- Susipažinkite su ekspertais Dekanterisautoriai
- Atkimšti Naujienos, peržiūros ir dar daugiau
- Andrew Jeffordo kolona Rusijone: kodėl Collioure „gali būti nedidelis kalnas Burgundija“
- Hugh Johnsono kolona Kas yra jo vynų „komforto sąraše“?
- Svečių rubrika Jasonas Millaras pasisako už „paprastumą ir grynumą“
- DWWA 2024 akcentai Pjemonto išskirtiniai bruožai
- Vynas iki 5: Dr Mark Krstic Akademikas: Australijos vyno tyrimų instituto vyno tyrimų instituto vadovas
Inside Decanter’s Spain papildymas 2024 m.:

Kreditas: Decanter / Pagrindinis vaizdas: Mas Martinet
- Sveiki atvykę Revoliucija ir išradimas dinamiškoje Ispanijos scenoje. Inesa Salpico
- Susipažinkite su Dekanteris ekspertai Mūsų tarptautinių ispanų vyno kūrėjų komanda
- Svečių rubrika Almudena Alberca MW apie Ispanijos tradicinių vynmedžių veislių turtingumo išsaugojimo naudą
- Naujasis Priorat Fintanas Kerras apie regiono perėjimą nuo svarių, sodrių raudonų prie niuansuotų stilių
- Prodiuserio profilis: Alvaro Palacios Sarah Jane Evans MW apibūdina, kodėl Alvaro yra vienas iš šiuolaikinių Ispanijos vyndarių, nustatančių etalonus.
- Mano top 20: Txakoli Beth Willard parinktas šių šviežių, gyvybingų šiaurės vynų
- G komanda: „Garnacha“ kūrimas Aistra ir įsipareigojimas, atvedę Danielį Landį ir Fernando García į Gredos kalnus. Ines Salpico
- Ispanijos kooperatyvai Davidas Williamsas atkreipia dėmesį į tik keletą geriausių vyno kooperatyvų, su kuriais jis susidūrė savo kelionėse
- 18 populiariausių pirkimų: White Rioja Mūsų Ispanijos regiono redaktorės Ines Salpico pasirinkimas
- vermuto laikas Nojus Čičesteris centrinėje dalyje Ispanijos vermutas vaidina savo gyvenimo būdą ir kasdienę kultūrą
- Panelės degustacija: ispaniška garnacha Iš 69 ragauto vynų mūsų sužavėti teisėjai išrinko devynis išskirtinius vynus ir 28 labai rekomenduojamus
- Restoranai: kur eiti Dinamiškoje Ispanijos pietų scenoje Nojus Čičesteris pasirenka tik keturias naujas maisto ir vyno vietas, kurias būtina išbandyti.
- Kelionės: 10 geriausių Balearų salų vyno daryklos Shawn Hennessey sako, kad dabar pats laikas apkeliauti keturias salas ir atrasti savo gamintojų vynų žavesį bei įvairovę, o Ines Salpico pabrėžia 1o, į kurį reikia atkreipti dėmesį ir išbandyti.