Cleo recepto pastaba

Kepto kiaušinių varškė yra puikus ir patenkintas jaukus maistas, kurį valgau nuo tada, kai mama tai padarė man kaip vaikui. Nuo to laiko kepiau daugybę kartų ir džiaugiuosi galėdamas pasidalyti dviem patarimais, kurių išmokau pakeliui gaminti lengvą, tačiau mielą varškę su lygiomis viršutinėmis ir šilkinėmis, kremine tekstūra.

(1) Naudokite kambario temperatūros kiaušinius. Tiesiog greitai pašildykite juos į šilto vandens dubenį iš čiaupo. Tai padės atlaisvinti albuminą (baltymą) kiaušinyje ir palengvins jums tinkamai maišyti varškę.

(2) Kepkite žemai ir lėtai Ir nedėkite folijos ant varškės puodelių ar skrudinimo keptuvės (kaip rodo kai kurie receptai). Recepto pabaigoje parodysiu, kas nutiks, jei bandysite pagreitinti kepimą aukštesne temperatūra ar folija viršuje.

Taigi čia tu eini. Šiltas komfortas puodelyje nuo manęs, kai viršuje yra šiek tiek muskato riešuto …





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -