Nuo pirmojo įkandimo iki paskutinio trupinio yra kažkas tokio skanaus apie aviečių citrinų batonėlius. Manau, kad tai yra aštraus citrusinių vaisių, natūralaus aviečių saldumo ir sviestinės plutos derinys. Tai tokia dangiška tekstūra, kuri yra ir jūsų ištirpusi, ir maloniai patenkinta. Be to, glazūros rožinės spalvos popas daro juos žaviai nenugalimas!

Trijų aviečių citrinų batonėlių krūva su šviežiu aviečių viršūne. Galite pamatyti skanią barų tekstūrą, raudonos spalvos iš „Raspbarries“ ir rožinės glazūros.

Šis aviečių citrinų baro receptas puikiai tinka popietės arbatai, kavos pertraukėlei ar ypatingoms progoms, tokioms kaip motinos dienos priešpiečiai ar Valentino dienos gydymas. Tikimės, kad jums jie patiks tiek, kiek mes! Jei esate pasirengęs kepti, tiesiog paspauskite mygtuką „Peršokti į receptą“. Arba slinkite per mūsų receptų patarimus žemiau.

Aviečių citrinų strypai supjaustytos kvadratėliais, viena pakreipta ant jo pusės, atremtos aviečių ir citrinų, todėl galite pamatyti strypų tekstūrą. Aviečių citrinų strypai supjaustytos kvadratėliais, viena pakreipta ant jo pusės, atremtos aviečių ir citrinų, todėl galite pamatyti strypų tekstūrą.

Aviečių citrinų batonėlių ingredientai

  • sviestas
  • cukrus
  • Rudas cukrus
  • kiaušinis
  • Citrinų sultys
  • Citrinos žievė
  • vanilė
  • miltai
  • Kepimo milteliai
  • druska
  • Avietės

Glazūra:

  • cukraus milteliai
  • Citrinų sultys
  • Aviečių uogienė
Raspberry Citrinų batonėlių, įskaitant kiaušinį, dvi lazdeles sviesto, miltų, cukraus, vanilės, vanilės, vanilės, vanilės, vanilės, cukraus, cukraus, rudojo cukraus, citrinos, aviečių uogienės ir kepimo miltelių ingredientaiAviečių citrinų batonėlių, įskaitant kiaušinį, dvi lazdeles sviesto, miltų, cukraus, vanilės, vanilės, vanilės, vanilės, vanilės, cukraus, cukraus, rudojo cukraus, citrinos, aviečių uogienės ir kepimo miltelių ingredientai

Kaip pasigaminti aviečių citrinų batonėlius

Įkaitinkite orkaitę: Pradėkite įkaitindami savo orkaitę iki 350 ° F (175 ° C). Sutepkite ir ištieskite 9 ″ kvadratinį kepimo indą su pergamento popieriumi, kad būtų lengva išimti.

Dvi lazdelės sviesto, suminkštintos, stikliniame dubenyje. Čia yra mini stiklinis dubenėlis cukraus, taip pat su ruduoju cukrumi, paruoštas maišyti su sviestuDvi lazdelės sviesto, suminkštintos, stikliniame dubenyje. Čia yra mini stiklinis dubenėlis cukraus, taip pat su ruduoju cukrumi, paruoštas maišyti su sviestu

Paruoškite tešlą: Į didelį dubenį įpilkite sviesto, cukraus ir rudojo cukraus, o rankiniu maišytuvu sumaišykite, kol sviestas bus pūkuotas, maždaug 2–3 minutes. Tada įpilkite kiaušinio į sviesto mišinį ir išmaišykite.

Stiklinis dubuo su sviestu ir cukraus plakta kartu. Į šoną yra paruošti sumaišyti miltai ir vanilė.Stiklinis dubuo su sviestu ir cukraus plakta kartu. Į šoną yra paruošti sumaišyti miltai ir vanilė.

Tada pridėkite citrinos sulčių ir žievelės bei sumaišykite. Tada vidutiniame dubenyje įpilkite miltų, kepimo miltelių ir druskos ir plakite kartu. Į sviesto mišinį įpilkite mišinio ir susimaišykite, kol bus įdėta miltų.

Aviečių citrinų batonėlių tešla stikliniu lanku. Į šoną yra kitų ingredientųAviečių citrinų batonėlių tešla stikliniu lanku. Į šoną yra kitų ingredientų

Pridėkite aviečių: Švelnias avietes švelniai sulankstykite į citrinos tešlos mišinį, naudodami mentelę ar šaukštą. Ryški spalva ir skonio sprogimas pakels jūsų strypus į kitą lygį!

Į tešlą sulankstykite šviežias avietesĮ tešlą sulankstykite šviežias avietes

Kepkite tobulumui: Sulenkite tešlą į kepimo keptuvę ir tolygiai paspauskite. Kepkite strypus 30–35 minutes.

Įdėkite aviečių citrinų juostos tešlą į 9" Kepimo keptuvė, išklota pergamento popieriumi.Įdėkite aviečių citrinų juostos tešlą į 9" Kepimo keptuvė, išklota pergamento popieriumi.

Padarykite glazūrą: O strypai kepa mišinį glazūrą mažame dubenyje. Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus, įpilkite citrinos sulčių, kad atsipalaiduotumėte iki glazūros konsistencijos. Įpilkite aviečių uogienės ir sumaišykite. OU gali pridėti daugiau citrinos žievelės į glazūrą kaip pasirinkimą.

Ingredientai, skirti gaminti aviečių glazūrą, įskaitant aviečių uogienę, citrinos sultis ir žievę bei cukraus miltelinį cukrųIngredientai, skirti gaminti aviečių glazūrą, įskaitant aviečių uogienę, citrinos sultis ir žievę bei cukraus miltelinį cukrų

Kietas ir supjaustytas: Prieš įpilant glazūros, supjaustydami glazūrą, leiskite aviečių citrinų strypams visiškai atvėsti.

Aviečių citrinų batonėliai, kepti ir atvėsinti, o viršuje vyksta aviečių glazūraAviečių citrinų batonėliai, kepti ir atvėsinti, o viršuje vyksta aviečių glazūra

Aviečių citrinų baro receptų patarimai

  • Norite lengvesnės aviečių citrinos juostos be glazūros? Tiesiog nuvalykite viršutinę cukraus miltelinį cukraus, kad būtų lengvas saldumo prisilietimas!
  • Surinkite visus ingredientus iš karto ir paruoškite keptuves iš anksto. Naudokite kambario temperatūros ingredientus.
  • Prieš pridėdami, leiskite miltus sugerti maždaug 5 minutes.
  • Švelniai išpurškite kepimo keptuvę, išlaisvindami keptuvę, tada lengvai išlyginkite pergamento popieriumi ir purškite keptuvės išlaisvinimą per pergamentą, kad galėtumėte lengvai pašalinti strypus ir lengvai išimti pergamento popierių.
  • Galite pasigaminti savo tyrę, o ne naudoti uogienę, virdami vaisius šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos ar apelsinų sulčių ir viską virti, kol jis storas kaip tyrė ar konservus.
Aviečių citrinų strypai supjaustyti į 12 kvadratų ir papuošti rožine aviečių glazūra, šviežiomis avietėmis ir citrinų griežinėliais į šoną.Aviečių citrinų strypai supjaustyti į 12 kvadratų ir papuošti rožine aviečių glazūra, šviežiomis avietėmis ir citrinų griežinėliais į šoną.

Dažnai užduodami klausimai

1. Ar aviečių citrinų strypus reikia šaldyti? Absoliučiai! Šiuos lobius laikykite šaldytuve dėl jų kiaušinių ir pieno kiekio. Tai užtikrina jų šviežumą dienoms.

Aviečių citrinų strypai supjaustyti į 12 kvadratų ir papuošti rožine aviečių glazūra, šviežiomis avietėmis ir citrinų griežinėliais į šoną. Taip pat yra medinis dubuo šviežių aviečiųAviečių citrinų strypai supjaustyti į 12 kvadratų ir papuošti rožine aviečių glazūra, šviežiomis avietėmis ir citrinų griežinėliais į šoną. Taip pat yra medinis dubuo šviežių aviečių

2. Ar gerai užšaldyti citrinų strypus? Be jokios abejonės! Atskirai apvyniokite šiuos strypus ir užšaldykite juos ateityje. Patogus triukas patenkinti spontaniškus deserto norus.

3. Ar galiu naudoti šaldytas avietes? Žusniukas užšaldytos avietės daro stebuklus. Tiesiog atšildykite ir gerai nusausinkite prieš pridėdami citrinos mišinį.

Aviečių citrinų batonėliai supjaustyti kvadratėliais, o vienas pakreiptas ant šono buvo laikomas aviečių ir citrinos gabaliukais, kad būtų parodyta skani cakey tekstūraAviečių citrinų batonėliai supjaustyti kvadratėliais, o vienas pakreiptas ant šono buvo laikomas aviečių ir citrinos gabaliukais, kad būtų parodyta skani cakey tekstūra

4. Kiek laiko trunka aviečių citrinų batonėliai? Šaldytuve laikomi jūsų aviečių citrinų batonėliai gali trukti iki savaitės. Jei jums pavyks taip ilgai atsispirti jų viliojančiam viliojimui!

5. Ar galiu pakeisti kalkes citrinoms? Absoliučiai! Keiskite citrinas kalkėms, jei mėgstate vingį. Tai gaivus variantas, kuris viską džiugina.

Raspberry Citrinų batonėliai, į kuriuos buvo įkandęs, ilsėtis ant mažo dubenėlio aviečiųRaspberry Citrinų batonėliai, į kuriuos buvo įkandęs, ilsėtis ant mažo dubenėlio aviečių
Aviečių citrinų batonėliaiAviečių citrinų batonėliai

Aviečių citrinų batonėliai

Išeiga:
9–12

Prep laikas:
15 minučių

Virkite laikas:
35 minutės

Bendras laikas:
50 minučių

Saldūs ir aštrūs aviečių citrinų batonėliai, puikiai tinkantys kavai, arbatai ar ypatingoms progoms.

Ingredientai

  • 1 puodelis sviesto (2 lazdelės)

  • 1/2 puodelio cukraus

  • 1/4 puodelio rudojo cukraus

  • 1 kiaušinis

  • 1/3 puodelio citrinos sulčių

  • 1 šaukštas citrinos žievės

  • 2 šaukšteliai vanilės

  • 2 1/2 puodelio miltų

  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

  • 1/2 šaukštelio druskos

  • 1 puodelis susmulkintų aviečių

Glazūra

  • 1 puodelis cukraus miltelių

  • 1 šaukštas citrinos sulčių

  • 1/4 puodelio aviečių uogienės

Instrukcijos

    1. Paruoškite 9 colių kvadratinę keptuvę su purškikliu arba pergamento popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.
    2. Į didelį dubenį įpilkite sviesto, cukraus ir rudojo cukraus, o rankiniu maišytuvu sumaišykite, kol sviestas bus pūkuotas, maždaug 2–3 minutes.
    3. Į sviesto mišinį įpilkite kiaušinio ir sumaišykite. Įpilkite citrinos sulčių ir žievelės ir sumaišykite.
    4. Vidutiniame dubenyje įpilkite miltų, kepimo miltelių ir druskos ir plakite kartu. Į sviesto mišinį įpilkite mišinio ir susimaišykite, kol bus įdėta miltų.
    5. Įpilkite aviečių į mišinį ir sulankstykite mentele ar šaukštu.
    6. Sulenkite tešlą į kepimo keptuvę ir tolygiai paspauskite. Kepkite strypus 30–35 minutes.
    7. O strypai kepa mišinį glazūrą mažame dubenyje. Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus, įpilkite citrinos sulčių, kad atsipalaiduotumėte iki glazūros konsistencijos. Įpilkite aviečių uogienės ir sumaišykite. (Galite pridėti daugiau citrinos žievelės į glazūrą kaip pasirinkimą.)
    8. Kai strypai kepami, tiesiog nustatykite viduryje, bet ne sausą, išimkite iš krosnies, išimkite iš keptuvės ir leiskite atvėsti ant stovo.
    9. Kai juostos atvėsinamos, paskirstykite glazūrą virš viršaus. Mėgaukitės!

Pastabos

  • Norite lengvesnės aviečių citrinos juostos be glazūros? Tiesiog nuvalykite viršutinę cukraus miltelinį cukraus, kad būtų lengvas saldumo prisilietimas!
  • Surinkite visus ingredientus iš karto ir paruoškite keptuves iš anksto. Naudokite kambario temperatūros ingredientus.
  • Prieš pridėdami, leiskite miltus sugerti maždaug 5 minutes.
  • Švelniai išpurškite kepimo keptuvę, išlaisvindami keptuvę, tada lengvai išlyginkite pergamento popieriumi ir purškite keptuvės išlaisvinimą per pergamentą, kad galėtumėte lengvai pašalinti strypus ir lengvai išimti pergamento popierių.
  • Galite pasigaminti savo tyrę, o ne naudoti uogienę, virdami vaisius šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos ar apelsinų sulčių ir viską virti, kol jis storas kaip tyrė ar konservus.

Informacija apie mitybą:

Išeiga: 12

Pervedimo dydis: 1

Suma už porciją:

Kalorijos: 346Bendras riebalai: 16GSočiųjų riebalų: 10GTrans riebalai: 1GNesočiųjų riebalų: 5GCholesterolis: 56 mgNatris: 262mgAngliavandeniai: 48GPluoštas: 2GCukrus: 25GBaltymas: 4g

Ar pagaminote šį receptą?

Sekite mus „Pinterest“, kad gautumėte daugiau receptų!





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -