Nuo pirmojo įkandimo iki paskutinio trupinio yra kažkas tokio skanaus apie aviečių citrinų batonėlius. Manau, kad tai yra aštraus citrusinių vaisių, natūralaus aviečių saldumo ir sviestinės plutos derinys. Tai tokia dangiška tekstūra, kuri yra ir jūsų ištirpusi, ir maloniai patenkinta. Be to, glazūros rožinės spalvos popas daro juos žaviai nenugalimas!

Šis aviečių citrinų baro receptas puikiai tinka popietės arbatai, kavos pertraukėlei ar ypatingoms progoms, tokioms kaip motinos dienos priešpiečiai ar Valentino dienos gydymas. Tikimės, kad jums jie patiks tiek, kiek mes! Jei esate pasirengęs kepti, tiesiog paspauskite mygtuką „Peršokti į receptą“. Arba slinkite per mūsų receptų patarimus žemiau.


Aviečių citrinų batonėlių ingredientai
- sviestas
- cukrus
- Rudas cukrus
- kiaušinis
- Citrinų sultys
- Citrinos žievė
- vanilė
- miltai
- Kepimo milteliai
- druska
- Avietės


Glazūra:
- cukraus milteliai
- Citrinų sultys
- Aviečių uogienė


Kaip pasigaminti aviečių citrinų batonėlius
Įkaitinkite orkaitę: Pradėkite įkaitindami savo orkaitę iki 350 ° F (175 ° C). Sutepkite ir ištieskite 9 ″ kvadratinį kepimo indą su pergamento popieriumi, kad būtų lengva išimti.


Paruoškite tešlą: Į didelį dubenį įpilkite sviesto, cukraus ir rudojo cukraus, o rankiniu maišytuvu sumaišykite, kol sviestas bus pūkuotas, maždaug 2–3 minutes. Tada įpilkite kiaušinio į sviesto mišinį ir išmaišykite.


Tada pridėkite citrinos sulčių ir žievelės bei sumaišykite. Tada vidutiniame dubenyje įpilkite miltų, kepimo miltelių ir druskos ir plakite kartu. Į sviesto mišinį įpilkite mišinio ir susimaišykite, kol bus įdėta miltų.


Pridėkite aviečių: Švelnias avietes švelniai sulankstykite į citrinos tešlos mišinį, naudodami mentelę ar šaukštą. Ryški spalva ir skonio sprogimas pakels jūsų strypus į kitą lygį!


Kepkite tobulumui: Sulenkite tešlą į kepimo keptuvę ir tolygiai paspauskite. Kepkite strypus 30–35 minutes.


Padarykite glazūrą: O strypai kepa mišinį glazūrą mažame dubenyje. Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus, įpilkite citrinos sulčių, kad atsipalaiduotumėte iki glazūros konsistencijos. Įpilkite aviečių uogienės ir sumaišykite. OU gali pridėti daugiau citrinos žievelės į glazūrą kaip pasirinkimą.


Kietas ir supjaustytas: Prieš įpilant glazūros, supjaustydami glazūrą, leiskite aviečių citrinų strypams visiškai atvėsti.


Aviečių citrinų baro receptų patarimai
- Norite lengvesnės aviečių citrinos juostos be glazūros? Tiesiog nuvalykite viršutinę cukraus miltelinį cukraus, kad būtų lengvas saldumo prisilietimas!
- Surinkite visus ingredientus iš karto ir paruoškite keptuves iš anksto. Naudokite kambario temperatūros ingredientus.
- Prieš pridėdami, leiskite miltus sugerti maždaug 5 minutes.
- Švelniai išpurškite kepimo keptuvę, išlaisvindami keptuvę, tada lengvai išlyginkite pergamento popieriumi ir purškite keptuvės išlaisvinimą per pergamentą, kad galėtumėte lengvai pašalinti strypus ir lengvai išimti pergamento popierių.
- Galite pasigaminti savo tyrę, o ne naudoti uogienę, virdami vaisius šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos ar apelsinų sulčių ir viską virti, kol jis storas kaip tyrė ar konservus.


Dažnai užduodami klausimai
1. Ar aviečių citrinų strypus reikia šaldyti? Absoliučiai! Šiuos lobius laikykite šaldytuve dėl jų kiaušinių ir pieno kiekio. Tai užtikrina jų šviežumą dienoms.


2. Ar gerai užšaldyti citrinų strypus? Be jokios abejonės! Atskirai apvyniokite šiuos strypus ir užšaldykite juos ateityje. Patogus triukas patenkinti spontaniškus deserto norus.
3. Ar galiu naudoti šaldytas avietes? Žusniukas užšaldytos avietės daro stebuklus. Tiesiog atšildykite ir gerai nusausinkite prieš pridėdami citrinos mišinį.


4. Kiek laiko trunka aviečių citrinų batonėliai? Šaldytuve laikomi jūsų aviečių citrinų batonėliai gali trukti iki savaitės. Jei jums pavyks taip ilgai atsispirti jų viliojančiam viliojimui!
5. Ar galiu pakeisti kalkes citrinoms? Absoliučiai! Keiskite citrinas kalkėms, jei mėgstate vingį. Tai gaivus variantas, kuris viską džiugina.




Aviečių citrinų batonėliai
Išeiga:
9–12
Prep laikas:
15 minučių
Virkite laikas:
35 minutės
Bendras laikas:
50 minučių
Saldūs ir aštrūs aviečių citrinų batonėliai, puikiai tinkantys kavai, arbatai ar ypatingoms progoms.
Ingredientai
-
1 puodelis sviesto (2 lazdelės)
-
1/2 puodelio cukraus
-
1/4 puodelio rudojo cukraus
-
1 kiaušinis
-
1/3 puodelio citrinos sulčių
-
1 šaukštas citrinos žievės
-
2 šaukšteliai vanilės
-
2 1/2 puodelio miltų
-
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
-
1/2 šaukštelio druskos
-
1 puodelis susmulkintų aviečių
Glazūra
-
1 puodelis cukraus miltelių
-
1 šaukštas citrinos sulčių
-
1/4 puodelio aviečių uogienės
Instrukcijos
- Paruoškite 9 colių kvadratinę keptuvę su purškikliu arba pergamento popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.
- Į didelį dubenį įpilkite sviesto, cukraus ir rudojo cukraus, o rankiniu maišytuvu sumaišykite, kol sviestas bus pūkuotas, maždaug 2–3 minutes.
- Į sviesto mišinį įpilkite kiaušinio ir sumaišykite. Įpilkite citrinos sulčių ir žievelės ir sumaišykite.
- Vidutiniame dubenyje įpilkite miltų, kepimo miltelių ir druskos ir plakite kartu. Į sviesto mišinį įpilkite mišinio ir susimaišykite, kol bus įdėta miltų.
- Įpilkite aviečių į mišinį ir sulankstykite mentele ar šaukštu.
- Sulenkite tešlą į kepimo keptuvę ir tolygiai paspauskite. Kepkite strypus 30–35 minutes.
- O strypai kepa mišinį glazūrą mažame dubenyje. Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus, įpilkite citrinos sulčių, kad atsipalaiduotumėte iki glazūros konsistencijos. Įpilkite aviečių uogienės ir sumaišykite. (Galite pridėti daugiau citrinos žievelės į glazūrą kaip pasirinkimą.)
- Kai strypai kepami, tiesiog nustatykite viduryje, bet ne sausą, išimkite iš krosnies, išimkite iš keptuvės ir leiskite atvėsti ant stovo.
- Kai juostos atvėsinamos, paskirstykite glazūrą virš viršaus. Mėgaukitės!
Pastabos
- Norite lengvesnės aviečių citrinos juostos be glazūros? Tiesiog nuvalykite viršutinę cukraus miltelinį cukraus, kad būtų lengvas saldumo prisilietimas!
- Surinkite visus ingredientus iš karto ir paruoškite keptuves iš anksto. Naudokite kambario temperatūros ingredientus.
- Prieš pridėdami, leiskite miltus sugerti maždaug 5 minutes.
- Švelniai išpurškite kepimo keptuvę, išlaisvindami keptuvę, tada lengvai išlyginkite pergamento popieriumi ir purškite keptuvės išlaisvinimą per pergamentą, kad galėtumėte lengvai pašalinti strypus ir lengvai išimti pergamento popierių.
- Galite pasigaminti savo tyrę, o ne naudoti uogienę, virdami vaisius šiek tiek cukraus ir šiek tiek citrinos ar apelsinų sulčių ir viską virti, kol jis storas kaip tyrė ar konservus.
Informacija apie mitybą:
Išeiga: 12
Pervedimo dydis: 1
Suma už porciją:
Kalorijos: 346Bendras riebalai: 16GSočiųjų riebalų: 10GTrans riebalai: 1GNesočiųjų riebalų: 5GCholesterolis: 56 mgNatris: 262mgAngliavandeniai: 48GPluoštas: 2GCukrus: 25GBaltymas: 4g