{„api”:{„host”:”https:\/\/pinot.decanter.com”,”authorization”:”Bearer N2E0ZGE1Nzk5YjM1Nzg4Mzg5NjA4YjU3Yzk5YzI4Y2ZjNDJmNjE3MWMwM2NjNzk5OTRlNWY2ODI3NGM0ZDdkZg”,”version”:”2.0″},”piano”:{„sandbox” : „False“, „AID“: „6qv8onikqo“, „Rid“: „RJXC8OC“, „Pasiūlymas“: „OfPhmjwyb8uk“, „OfferTemplateId“: „OfPhmjwyb8UK“, „WCTEMPlateID“: „OTOW5EUWVZ4B“}}}}}}}}}}}}}}
Tuo metu, kai mano tėvai iš tikrųjų nebuvo vyno, o mes tyrinėjome Barseloną ir keliavome pakrante, sustodami vaizdinguose Figueres, Cadaqués ir Tossa del Mar mieste, mane reanimavo malonumas supažindinti juos su vynais. Ne tik iš Penedès, bet ir iš visų Ispanijos, dažnai mėgaujasi porcijomis su karštu vamzdynais, žolelėmis akcentuojamu katalonų žuvų troškiniu. Dalijimasis savo aistra mus priartino ir suteikė man meilės raudoniesiems Ispanijos ir baltymams, atsižvelgiant į jų šlovingą įvairovę.
Prisiminimai apie šią kelionę grįžo, kai dirbome šiuo ispanų tematikos tema, ypač kai skaičiau profesoriaus Dariuszo Galasinskio svečių stulpelį. Aš apmąstiau, kad degustacijose, kurias rašau, aš retai pasitraukiu į šią teritoriją, nors daugeliui vyno mėgėjų patirtis yra pagrindinė jų malonumas vynui. Jo žodžiai yra naudingas to priminimas.
Pažiūrėkite, kas yra žurnalas „Decanter“ 2025 m. Vasario mėn
Fokusavimas
- Ispanijos piktogramos vynai Ispanijos regioninis redaktorė Ines Salpico profiliai 10 iš geidžiamiausių tautos vynų, su užrašais apie dabartinius vintažus
- Regioninis profilis: Bierzo atgimimas Beth Willard paaiškina, kas daro šį sparčiai augantį regioną šiaurės vakarų Ispanijoje taip vertas dėmesio
- Prodiuserio profilis: „Pepe Raventtos“ Susipažinkite su vienu ryžtingiausių Ispanijos ir ikonoklastinių prodiuserių, kovodami už jo mylimą terroirą. Pateikė Salpico
- Italijos vynuogių veislės Australijoje Tomas Kline’as atskleidžia, kaip ir kodėl plečiantis veislių asortimentas iš Italijos čia numeta šaknis
- Vintažinė peržiūra: Rhône 2023 „Matt Walls“ detalizuoja „iššūkį“ ir „varginantį“ naujojo atpalaidavimo derlių pietinėje ir šiaurėje, su 45 vynais, kuriuos galima nusipirkti
- Vyno mitai paneigė Visi tai žino, tiesa? Nebūtinai – oenologė Katerina Mylona išskiria keturias „priimtas“ vyno išmintis “
- Kita mano aistra – orchidėjos Florent Lançon of Domaine de la Solitude kalba su Matt Walls
Dvasios
- Distiliuotas „Spirits News“, konjako kokteilis ir penki puikūs rožiniai džinsai per puikų laiką Valentino dienai
- Atraskite „Aquavit“ „Skandinavia“ parašo gurkšnojimo dvasia skleidžia sparnus, sako Clintonas Cawoodas
Maistas ir kelionės
- Kelionės: „Camino de Santiago“ – maisto ir vyno vadovas Nojus Chichesteris nuveda jus tiesiai per Šiaurės Ispaniją pėsčiomis! Su vietomis sustoti, valgyti ir gerti
- Knygos ir kt Sophie Thorpe peržiūri šmaikščią ir „tikrai džiaugsmingą“ naują „Noble Rot“ Dano Keelingo leidimą
Salta 2025
Remiamas priedas
Aukštyn Argentinos šiaurės vakaruose, „pirmasis ir svarbiausias aukštis vyno regionas“-jo ekstremalaus klimato ir mikro terroarų potencialas yra aistringų, amatininkų vyndarių. Sužinokite, kas būna, kad „Salta“ vynai išsiskiria
Mokymasis
- Vyno išmintis Ekspertų patarimai, kurie padės jums kelionei per vyną, taip pat „etinis gėrėjas“ ant pakuotės
Pirkimo vadovas
- Redaktorių rinkiniai Dekanteris Darbuotojų akcentai iš jų neseniai pasirodžiusių degustacijų
- Skydo degustacija: Montsantas Daugybė aukštų mūsų teisėjų balų, „Constertumo ir charakterio“ vynai – 86 paragavo, su
- Skydo degustacija: vertinga ispanų Tempranillo 110 vynų paragavo, kurių kaina iki 15–32 svarų, labai rekomenduojama, o „Rioja“ pasirodė žymiai gerai
- Eksperto pasirinkimas: Airén Ispanijos prekybos viešai neatskleista „Amaya Cervera“ renkasi 18 vynų, kurie atskleidžia atsirandantį šio dažniausiai nepastebimų vynuogių potencialą
- Dekanteris garantija Kaip veikia mūsų vertinimo ir balų sistemos
- Savaitės dienos vynai Dekanteris„S vidaus skonio komanda“ atneša jums 25 geriausius paruoštus gėrimus už 30 svarų sterlingų ar mažiau
- Savaitgalio vynai Kainuoja nuo 30 iki 60 svarų, septyni išskirtiniai pirkiniai, kad būtų sužavėti
- „Dwwa 2024“ akcentai 15 medalių laimėjus
Rinkimas ir investavimas
- „MarketWatch“ Aukciono naujienos, nauji leidimai ir dėmesys Bordo: „Market negalavimui“; 2015 m. Dešimt metų
Nuolatiniai
- Rašyti šį mėnesį Susipažinkite su kai kuriais šio mėnesio autoriais Dekanteris
- Neatliekamas Naujienos, įkvėpimas ir dar daugiau
- Andrew Jeffordo stulpelis Atgal į Umbriją, iš naujo atrasti modernizuotus „Sagrantino“ veislės atrakcijas
- Hugh Johnsono stulpelis Susidūrimas su keblia problema, kuriai jūsų svečiams atidaryti geriausius vynus
- Svečio stulpelis Informuota apie vyno rašytojų įžvalgą apie tai, ko nori skaitytojai, iš profesoriaus Dariusz Galasinski
- Paskutinis lašas Garsenybių buteliai, traškučiai ir vynas, išbandykite savo vyno žinias ir dar daugiau …