„Umbrüggler Alm“ pasiekimas yra savaime nuotykis, kelionė, sujungusi šiuolaikinės inžinerijos žavesį su nesenstančiu Tirolio kalnų grožiu. Mūsų pabėgimas prasidėjo pasivaikščiojimu iki Nordkettenbahnen Altstadt stoties. Iš ten greitas pasivažinėjimas funikulieriumi, kuris mus iškirpė į kalną su galimybe grožėtis didingais vaizdais į miestą.


Mūsų paskutinė koja buvo 40 minučių trukmės kalno žygis palei miško miško kelią iš Hungerburgo, kurį retkarčiais nutraukė kruopštus apledėjusių pleistrų navigacija, kai mes pakilome aukščiau.




Atsiradus takas, pasirodė „Umbrüggler Alm“, išdidžiai turėdamas savo pavadinimą ir pakilimą – 1 123 metrus – ant pastato fasado.


Šis architektūrinis perlas žada tradicinę „Mountain Hut“ patirtį su skirtumu. Tiesą sakant, vien tik vaizdas pakanka, tačiau čia yra paruošti klasikiniai tirolio patiekalai su vietiniais ingredientais.
Maistas
Meniu, parašytas visiškai vokiškai, galbūt pateikė iššūkį, tačiau „Google Gemini“ stebuklų dėka mes galėjome lengvai jį fotografuoti ir išversti. Naršydami startuolius – tokios galimybės, kaip „Sauerfleisch su šparaginėmis pupelėmis, raudonais svogūnais, paprika ir salotos“ arba „spalvinga salotų lėkštė su dviem„ Umbrüggler Alm “sūrio koldūnais“ – nusprendėme pereiti prie pagrindinių kursų.
Pajutome, kad uždirbome pietus su trumpu laipiojimu ir taip mėgavomės nuoširdžiais patiekalais, puikiai tinkančiais nuožmių dienai kalnuose. Keptu keptu Wiener Schnitzel (kiauliena), kepta iki auksinio tobulumo, lydėjo žavios bulvių paukščių salotos (tai yra pažodinis vertimas, bet tai tiesiog reiškia kąsnio dydžio gabalus) ir spanguolių pusę.


„Schweinskopf“ sumuštinis, užpildytas švelnia kiauliena ir aštriu krienų majonezu, buvo skanus ir patiekiamas su traškiomis, gaivinančiomis salotomis. Mes taip pat mėgavomės nuoširdžiais makaronų patiekalais ir salotomis, kurios visi buvo aiškiai paruošti su meile ir priežiūra.






Virėjas
Šios patirties užkulisiuose buvo šeimininkai, Sonja ir Tomas. Tomas, namo priekio veidas, pasveikino mus užkrečiančiu linksmumu, kuris akimirksniu privertė mus jaustis labai laukiami. Manome, kad jo šiltas svetingumas buvo suderintas su Sonjos įgūdžiais virtuvėje.


Atmosfera
Mūsų vizito metu buvo gana tylu, suteikiant mums galimybę visiškai mėgautis stulbinančia „Umbrüggler Alm“ aplinka, pradedant nuo gėrimo lauke. Tomas genialus buvimas nustatė toną – jo anglų kalba, nors ir ribota, žymiai pranoko mūsų vokiečių kalbą, ir jis buvo be galo draugiškas, malonus ir svetingas. Viduje valgomojo zona yra gražiai moderni, tačiau neįvertinta erdvė, išsimaudoma daugybėje natūralios šviesos – architektūrinis šedevras su panoraminiais langais, kurie puikiai įrėmina kvapą gniaužiančius kalnų vaizdus.




Viskas, ko jums reikia norint suplanuoti savo kelionę 2024 m.
Kaina
Pradedantieji svyruoja nuo 10 eurų (duonos sriuba su šonine ir pavasariniais svogūnais) iki 20 eurų. Paprastai maitinimo šaltiniai, kaip ir „Schnitzel“ ar „Schweinskopf“ sumuštinis, paprastai yra apie 20 eurų. Vien tik nepaprasta aplinka kainuoja vertas, tačiau maisto kokybė labiau nei gyvena.


Galutinis nuosprendis
Kelionė į „Umbrüggler Alm“ yra ne tik geras valgis – tai smagi diena nuo tada, kai einate į taką. Nustatymas, stulbinanti architektūra ir šiltas Tomo svetingumas yra torto apledėjimas. Ir mūsų diena ten nesibaigė-pergalindama ir gerai maitinami, mes žengėme savo žingsnius į funikulierius ir tęsėme aukštyn į „Nordkette“ viršų.




Vaizdas iš ten, žemiau esančiame mieste, o kalnai, besitęsiantys iki akių, buvo puikus mūsų mini nuotykių finalas.


Atskleidimas: Mūsų kelionę rėmė „Insbruck“ turizmas.
Ar jums patiko šis straipsnis?
Gaukite panašų turinį tiesiogiai į jūsų gautuosius.
Įgalinkite „JavaScript“ savo naršyklėje, kad pateiktumėte formą