Po jaudinančio sniego pėsčiųjų žygio per nesugadintą sniegą Kühtai, mes nuėjome keliu į restoraną „Jagdschloss“ – istorinio Jagdschloss kurorto dalį. Mes jau turime gerą autoritetą iš savo snieglenčių vadovo Nicko, kad tai geriausia vieta valgyti kaime. Taigi, įsikūrusios sparčiai populiarėjančių Kühtai viršūnių šešėlyje, ši įstaiga pažadėjo nuoširdų Austrijos svetingumo apkabinimą, ir mes neabejotinai parengėme tam apetitą.

Maistas

Mes neilgai trukus gaudėme autobusą atgal į Insbruck, todėl kiekvienas iš sriubų ir tinklo meniu pasirinko vieną patiekalą. Patogus moliūgų sriubos grietinėlės dubuo buvo dosniai pritvirtintas kokosų pienu ir išsibarstęs traškiais krovininiais. Subtilus kokosų saldumas papildo žemišką moliūgą, ir tai patenkina po mūsų lauko ekskursijų.

Aš pasirinkau „Wiener Schnitzel“, skanų auksinės veršienos patiekalą, patiekiamą su traškučiais ir spanguolių padažu – nesenstančiu patiekalu ir Austrijos tradicijų pavyzdžiu.

Mes taip pat užsisakome Tirolio jautienos mėsainį – sultingą mėsainį, vainikuotą išlydytais svogūnais, dryžuotu šonine, karštu padažu ir turtingu sūrio sluoksniu, patiekiamu su auksiniais pleištais.

Virėjas

Restorano centre „Jagdschlos“ yra vyriausiasis šefas Peteris Hüble’as iš Stirijos. Turėdamas ilgametę patirtį ir aistrą Austrijos klasikai, Peteris grįžo į savo tėvynę po ilgo savarankiško darbo, kad galėtų pasiimti Reins Jagdschloss. Pastaruosius trejus metus jis ištikimai laikėsi kurorto misijos pagerbti 400 metų istoriją, siūlydamas patiekalus, įsišaknijusius tradicijomis, paruoštais su regioniniais ingredientais.

Atmosfera

Kai atvykome, mes atsidūrėme vieninteliame restorane. Pietums patiekiant iki 16 val., Galbūt kitus vis dar viliojo šlaitai ir planavo vėlesnį patiekalą. Aš tikiu, kad judriomis dienomis energija yra kitokia – daugeliu atžvilgių iš tikrųjų buvo gana malonu, kad turėjau vietą sau.

Iš mūsų stalo galėjome mėgautis panoraminiu vaizdu į kalną, stebėdami, kaip debesys dreifavo per viršūnes, o slidinėjimo keltuvai atsekė jų maršrutus aukštyn ir žemyn.

Viskas, ko jums reikia norint suplanuoti savo kelionę 2024 m.

Kaina

Restoranas „Jagdschloss“ yra prieinamas – sriubos svyruoja aplink 10 eurų ženklą, o dauguma tinklo patogiai įsikuria beveik 20 eurų.

Galutinis nuosprendis

Restoranas „Jagdschloss“ yra tylus atsitraukimas, kuriame kalbama apie Austrijos paveldą. Su savo tradiciniu „Fayre“, virėju, gerbiančiu Austrijos virtuvę, ir aplinką, atspindinčią aplinkinių viršūnių didingumą, tai verta stotelė visiems, tyrinėjantiems Kühtą.

Po valgio mes žavėjomės žavinga koplyčia visai šalia, prieš gaudami autobusą – patogiai įsikūrę visai šalia kelio – atgal į Insbruck.

Atskleidimas: Mūsų kelionę rėmė „Insbruck“ turizmas.

Paulius Johnsonas

Paulius Johnsonas yra prabangių kelionių tinklaraščio redaktorius ir daugiau nei 30 metų dirbo kelionių pramonėje. Jis yra „Wired Magazine“ apdovanojimo „Kelionių„ Geriausios kelionių influencer “naujovių nugalėtojas. Be kitų apdovanojimų, tinklaraštį taip pat balsavo „vienas geriausių pasaulyje kelionių tinklaraščių“ ir „Geriausias„ Telegraph “ -„ Geriausias prabangai “.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiogiai į jūsų gautuosius.

Įgalinkite „JavaScript“ savo naršyklėje, kad pateiktumėte formą



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -