Šis rakto „Key Lime“ sūrio pyrago receptas sujungia tobulą aštraus citrusinių vaisių ir sklandžios, kreminės tekstūros balansą-visa tai neįjungę krosnies. Šis gaivus desertas yra desertas toms šiltoms pavasario ir vasaros dienoms, kai trokštate kažko šaunaus, kreminio ir gaivinančio raugo.

Stiklainis be kepinio raktų kalkių sūrio pyrago skaidraus stiklo stiklainio, pagardintos raktų kalkėmis, ir visa rakto kalkė į šoną

Pagrindinės kalkės ir persų kalkės

Prieš pradėdami nuo recepto, pakalbėkime apie tai, kas daro „Key Limes“ unikalią. Šie maži citrusiniai vaisiai, gimę Floridos raktuose, supakuoja daugiau perforatoriaus nei jų didesni persų kalkių pusbroliai. Jie yra aromatiniai, turintys sudėtingesnį skonio profilį, kuris subalansuoja saldumą su raugu. Pagrindinės kalkės taip pat yra mažesnės ir paprastai labiau geltonos nei žalios. Nors tradicinių raktų kalkių gali būti sunku rasti už Floridos ribų, pagal šį receptą galite pakeisti įprastas kalkių ar buteliukų raktų kalkių sultis.

Kodėl kepti yra kelias į go

Sūrio pyragaičiai be kepimo nėra tik vasaros patogumas-jie yra visiškai kitoks deserto stilius. Kepti sūrio pyragai yra tankūs ir sodrūs, kepimo versijos yra lengvesnės ir kreminės, su beveik putėsius primenančiomis tekstūromis, kurios puikiai dera su raktų kalkių ryškumu. Be to, kiaušinių nebuvimas įdarą reiškia, kad šį desertą saugiau gaminti ir laikyti. (Ir pigiau su kiaušinių kaina dabar, amiright?)

Vienkartinis ir pilnas keptuvės

Leiskite man papasakoti, kodėl man patinka gaminti šiuos sūrio pyragus individualiuose stiklainiuose! Yra kažkas labai žavaus, kai turite savo asmeninį desertą – jis jaučiasi ypatingas, kaip jis buvo pagamintas tik jums. O maži 8 uncijų stiklainiai yra tobulas dydis patenkintam desertui, kuris nepaliks jūsų priblokšti. Be to, jie atrodo be galo žavingi ant desertų stalo, jei jūs jiems patiekiate vakarėlyje!

Galite paruošti jiems dienas į priekį vakarienei, įkišti juos į savo pikniko krepšį, nesijaudindami dėl nepatogaus pjaustymo ar (mano asmeninio mėgstamiausio), laikykite keletą šaldytuvo tomis akimirkomis, kai jums reikia šiek tiek savaitės pasiėmimo.

Norite tai padaryti kaip pilną sūrio pyragą? Jokių problemų! Tiesiog perkelkite visus ingredientus į 9 colių spyruoklinės formos keptuvę, išlaikydami tą pačią sluoksniavimo techniką. Norėsite tolygiai paspausti plutos mišinį per dugną ir šiek tiek aukštyn į šonus, tada išlyginkite įdarą viršuje. Tiesiog prieš pjaustydami būtinai būtinai atšaldykite.

Kaip pasigaminti rakto „Key Lime“ sūrio pyragą

Pirmiausia surinkite savo ingredientus. Štai sąrašas to, ko jums reikės!

Dėl plutos:

  • Grahamo krekerių trupiniai
  • granuliuotas cukrus
  • nesūdytas sviestas, ištirpęs
  • Kremo sūris, sušvelnintas
  • cukraus milteliai
  • Pagrindinės kalkių sultys (šviežiai išspaustos arba išpilstytos)
  • raktų kalkių ar persų kalkių žievė (plius papildomas garnyras)
  • plakta viršus (vėsus plakimas)
Ingredientai, kuriIngredientai, kuri

Paruoškite sūrio pyrago plutą

Pradėkite paruošti stiklainius ar stiklinius puodelius. Nuplaukite ir nusausinkite juos gerai. PESTABA, dirbkite, kad padarytumėte plutą. Dubenyje sumaišykite „Graham Cracker“ trupinius, cukrų ir ištirpintą sviestą, kol tolygiai susimaišys. Šaukštą maždaug 5 šaukštus mišinio į kiekvieno stiklainio dugną ir tvirtai paspauskite žemyn, kad susidarytumėte plutos sluoksnį.

Patarimas: naudokite šaukšto užpakalinę dalį arba mažos stiklo, kuris telpa stiklainio viduje, dugną, kad padėtų prispausti plutą į stiklainius.

Iš šono stiklainio su pluta ir raktų kalkių sūrio pyrago užpildymasIš šono stiklainio su pluta ir raktų kalkių sūrio pyrago užpildymas

Padarykite pagrindinį kalkių sūrio pyrago įdarą

Maišymo dubenyje plakite grietinėlės sūrio ir cukraus miltelinį cukraus iki vientisos masės ir kreminės. Patarimas: įsitikinkite, kad kreminis sūris yra tinkamai suminkštintas. Šalto kremo sūris sukels jūsų įdaro gabaliukus.

Galite naudoti šviežias raktų kalkes arba raktų kalkių sultis. (Parduotuvėse kartais lengviau rasti raktų kalkių sultis buteliuose), tačiau jei naudojate buteliuose išpilstytas kalkių sultis, norėsite pasiimti keletą įprastų kalkių, skirtų „Zest“. Susidūrę su kalkėmis, būkite atsargūs, kad gautumėte tik žalią dalį – baltas pelekas yra kartaus. Sulenkite plakta į grietinėlės sūrio mišinį iki vientisos ir purios.

Surinkite pagrindinius kalkių sūrio pyragus

Toliau padalykite sūrio pyrago įdarą tarp stiklainių, šaukštu juos virš plutos. Išlyginkite viršūnes maža mentele arba šaukšto užpakaline dalimi. Uždenkite stiklainius dangčiais ar plastikine plėvele ir šaldykite mažiausiai 3 valandas arba per naktį.

Viršutinis vaizdas iš kepimo rakto, pavyzdžiui, sūrio pyragų stiklainyje su raktų kalkių dubeniuViršutinis vaizdas iš kepimo rakto, pavyzdžiui, sūrio pyragų stiklainyje su raktų kalkių dubeniu

Prieš patiekdami, viršuje su plakta grietinėle, „Graham Cracker“ trupiniais, kalkių žievelėmis ar kalkių gabaliuku, kad būtų galima garnyrui.

Nėra kepimo rakto kalkių sūrio pyrago stiklainyje su dubeniu raktų kalkių už joNėra kepimo rakto kalkių sūrio pyrago stiklainyje su dubeniu raktų kalkių už jo
Kabinimo raktas Lime sūrio pyragasKabinimo raktas Lime sūrio pyragas

Kabinimo raktas Lime sūrio pyragas

Išeiga:
6-8

Prep laikas:
20 minučių

Papildomas laikas:
3 valandos

Bendras laikas:
20 minučių

Ingredientai

Už plutą

  • 2 puodeliai Grahamo krekerių trupiniai

  • 4 šaukštai granuliuoto cukraus

  • 6 šaukštai nesūdytas sviestas, ištirpęs

Pagrindiniam kalkių sūrio pyrago užpildymui

  • 16 uncijų grietinėlės sūris, suminkštintas

  • 2/3 puodelio cukraus miltelių

  • 1/2 puodelio raktų kalkių sultys (šviežiai išspaustos arba išpilstytos buteliuose) (apie 12 raktų kalkių)

  • 2.-3 šaukšteliai raktų kalkių žievė (apie 2 raktų kalkės) ir papildomas garnyras

  • 2 puodeliai plakta viršų

Instrukcijos

Paruoškite stiklainius:

Nuplaukite ir nusausinkite šešis 8 uncijos stiklainius.

Padarykite plutą:

  • Dubenyje sumaišykite „Graham Cracker“ trupinius, cukrų ir ištirpintą sviestą, kol tolygiai susimaišys.
  • Šaukštą maždaug 5 šaukštus mišinio į kiekvieno stiklainio dugną ir tvirtai paspauskite žemyn, kad susidarytumėte plutos sluoksnį. Atidėti.

Padarykite sūrio pyrago įdarą:

  • Maišymo dubenyje plakite grietinėlės sūrio ir cukraus miltelinį cukraus iki vientisos masės ir kreminės.
  • Įpilkite raktų laimo sulčių ir žievelės, maišydami, kol bus visiškai įterptos.
  • Sulenkite plakta į grietinėlės sūrio mišinį iki vientisos ir purios.

Surinkite sūrio pyragus:

  • Toliau padalykite sūrio pyrago įdarą tarp stiklainių, šaukštu juos virš plutos.
  • Išlyginkite viršūnes maža mentele arba šaukšto užpakaline dalimi.

Vėsę ir tarnaukite

  • Uždenkite stiklainius dangčiais ar plastikine plėvele ir šaldykite mažiausiai 3 valandas arba per naktį.
  • Prieš patiekdami, viršuje su plakta grietinėle, „Graham Cracker“ trupiniais, kalkių žievelėmis ar kalkių gabaliuku, kad būtų galima garnyrui.

Pastabos

Pasirenkami priedai:

  • Plakta grietinėlė
  • Papildomi Graham krekerių trupiniai
  • Kalkių žievės ar kalkių griežinėliai

Ar pagaminote šį receptą?

Sekite mus „Pinterest“, kad gautumėte daugiau receptų!





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -