Lucy Burdette: Originalus šių pupelių receptas buvo iš „New York Times“ maisto gaminimo. Iš daugelio savo pupelių mylinčių bičiulių „Rancho Gordo“ „Facebook“ grupėje išmokau, kad iš recepto galite padaryti pupeles su daugybe nukrypimų. Jonas ir aš abu manėme, kad ši versija buvo skani!


Ingredientai

1/2 svaro „Rancho Gordo Pinto“ pupelių (galėtų naudoti kitas pupeles arba žiupsneliu, konservuotomis pupelėmis ir nusausintos)

16 uncijų žalios tomatillo salsa ar kitas jūsų pasirinktas (aš panaudojau pusę stiklainio žalios tomatillo ir pusę stiklainio juodųjų pupelių kukurūzų salsos, esančios šaldytuve. Derinys buvo skanus.)

Vienas svogūnas

Du dideli žalios pipirai arba vienas plius 8 „Shishito Pippers“

Vienas puodelis susmulkintas „Monterey Jack“ arba „Pepper Jack“ sūris

Geras saujelė šviežių kalendros


Paruoškite pupeles mirkydami per naktį, tada maždaug valandą troškinkite vandenyje arba iki minkštos. Tuo tarpu supjaustykite paprikas ir svogūnus. (Arba paprašykite savo minionų tai padaryti.)


Kai svogūnai ir pipirai bus minkšti, įpilkite pupelių su puse jų virimo skysčio į orkaitės atspirties keptuvę. Įpilkite salsos ir troškinkite, kol šilta. Paskirstykite sūrį ant pupelių mišinio viršaus ir kepkite iki auksinės spalvos.


(Aš tuo pačiu metu gaminu naują kukurūzų duonos versiją, todėl mano krosnelė buvo nustatyta 450, o ne 400.) Taip pat galite ją kepti, kol sūris bus rudas, arba troškinkite ant viryklės, uždengtą, kol sūris bus ištirpęs. Patiekite su kukurūzų duonais!

Lucy Burdette rašo „Key West Food Critic Mystery“ seriją, įskaitant „USA Today“ bestselerį, kuriame yra nuodingas gomurys ir „Crumbs“ užuomina.


15 knyga „Key West“ serijoje „Mango žmogžudystės“ bus knygynuose rugpjūčio 12 d.!






Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -