Norėčiau pateikti išsamesnę apžvalgą apie savo neseniai viešnagę Hôtel Hermitage Monte-Carlo, bet, deja, mano apsilankymas buvo tik labai trumpas, prieš dalyvaudamas Kanų prabangių kelionių konferencijoje. Bet štai… Įkurtą XX a. XX a. pradžioje, šį Belle Epoque stiliaus viešbutį suprojektavo architektas Nicolas Marquet, prisidėjęs Gustave’as Eiffelis (Eifelio bokšto kūrėjas). Jis turi prestižinę istoriją ir daugelį metų priėmė daugybę išrankių svečių – nuo ​​įžymybių iki karališkųjų asmenų.

Viešbutis priklauso „Monte-Carlo Société des Bains de Mer“ (SBM), prestižinei Monake įsikūrusiai prabangaus svetingumo ir pramogų grupei, kuriai priklauso daugybė viešbučių ir kitų pramogų įstaigų, įskaitant „Hôtel de Paris Monte-Carlo“, „Casino de“. Monte-Carlo ir Thermes Marins Monte-Carlo.

Sveikiname

Mane pasitiko Nicos Žydrojo kranto oro uoste ir nuvežė į viešbutį, o atvykus mane šiltai pasitiko Deni, o nešikas rūpinosi mano bagažu. Registracija buvo greita, o Deni asmeniškai atvedė mane į mano kambarį.

Pakeliui į kambarį praėjome The Limùn restoraną, kuris puikiai tinka lengviems pietums ar popietės arbatai.

Koridorius buvo papuoštas Kalėdų eglutėmis, nes mes taip pat praėjome įėjimą į Pavyllon, viešbučio restoraną, pažymėtą Michelin žvaigždute.

Kambarys

Apstojau 739 kambaryje, viename iš „Los Apartamentos“ vieno iš istorinių viešbučio sparnų viršutiniame aukšte. Jį sudaro prieškambaris, šalia kurio pastatyti neoklasikiniai pusmėnulio konsoliniai stalai. Dešinėje yra didelis miegamasis su karnizinėmis lubomis ir neutralia palete. Lova yra tiek plati, kiek ir ilga, o iš kambario, kuriame man atvykus saulės spinduliai, atsiveria nuostabūs uosto Hercules vaizdai ir Viduržemio jūra, kur galite stebėtis daugybe jachtų ir superjachtų.

Abiejose lovos pusėse rasite skaitmeninę domofono sistemą ir radijo imtuvą „iHome“ su belaidžiu įkrovimu. Skaitymo medžiaga kambaryje yra „Assouline Monte Carlo“ kavos stalo knyga su kietu viršeliu ir žurnalo „Monte Carlo Society“ kopija.

Po juo yra didelis televizorius ir mini baras, taip pat rašomasis stalas, kuriame yra papildoma domofono sistema ir EOH Malongo kavos aparatas, atskiras tualetinis staliukas, Dyson plaukų džiovintuvas ir taburetė bei papildomos sėdimos vietos. Pastebėjau, kad taip pat yra jungiamosios durys, o tai reiškia, kad šį kambarį galima sujungti su gretimu kambariu, kad būtų didesnė erdvė, todėl jis puikiai tinka šeimoms.

Priešais prieškambarį yra drabužinė su Hôtel Hermitage prekės ženklo chalatais, skėčiu ir jogos kilimėliu, taip pat seifu ir skalbinių krepšiu.

Vonios kambarys

Į kairę nuo įėjimo yra vonios kambarys, kurio centre – prabangi laisvai stovinti ovali vonia. Taip pat yra lietaus dušas su papildomomis srovėmis, sklindančiomis iš sienos, du kriauklės ir tualetas bei bidė.

Čia eksponuojamas paprastas, bet įspūdingas Vriesea kambarinis augalas ir gausu „Acqua di Parma“ tualeto reikmenų.

Viskas, ko reikia norint suplanuoti kelionę 2024 m

Prietaisai

Deja, mano viešnagė buvo per trumpa, kad galėčiau patenkinti daugybę viešbučio patogumų, tarp kurių yra penki restoranai ir, žinoma, galimybė lankytis „Thermes Marins Monte-Carlo“ sveikatingumo centre.

Vakarieniavome netoliese esančiame „La Môme Monte Carlo“, naujausiame „La Môme“ grupės, kurią įkūrė broliai dvyniai Ugo ir Antoine’as Lecorché, priedas. Prieš kelis mėnesius tai buvo Cristiano Ronaldo ir partnerės Georginos Rodríguez restoranas, kai jis lankėsi Monake dalyvauti UEFA Čempionų lygos lygos etapo burtų traukime.

Šiame judriame restorane patiekiami Viduržemio jūros regiono įkvėpti patiekalai, pagaminti iš šviežių aukštos kokybės ingredientų, išryškinančių regioninius skonius, o bare patiekiami meistriškai pagaminti firminiai kokteiliai.

Žiniasklaidos vakarienės metu mėgavomės nuostabiu užkandžių asortimentu – kreminiais Houmous piquillos, puikiai subalansuotu tuno tartaru su daržovėmis, triufeliais arancini, jautienos tartaru ir stracciatella kremu bei ryškiomis sukrinų salotomis su garstyčių vinigrete, triufeliais ir parmezano. Pagrindinis patiekalas buvo juodasis Angus tagliata, patiekiamas su pipirinėmis roquette salotomis, išskirtinio skonio skrudintas tunas a la plancha, gnocchis su pomidorais ir baziliku (nuotraukoje) ir viliojantis garnyrų asortimentas.

Desertui buvo galima rinktis iš vaflių su priedais, tiramisu ir nenumaldomai skanių sausainių, dėl kurių tikrai reikėjo mirti!

Vieta

Viešbutis „Hôtel Hermitage“ yra maždaug už 25 kilometrų (30 minučių) nuo Nicos tarptautinio oro uosto. Jis yra centrinėje vietoje, Monte Karlo centre. Iš jo atsiveria vaizdas į Hercules uostą ir Viduržemio jūrą.

Jis yra vos keli žingsniai nuo garsiojo Monte Carlo kazino, kuriame Kalėdos švenčiamos neprilygstamai didingai ir ekstravagantiškai!

Kiti malonūs prisilietimai

Jie tikrai žino, kaip priversti jus jaustis ypatingai viešbutyje. Be šviežių gėlių kambaryje, atvykus buvo dovana iš Monte-Carlo Société des Bains de Mer – nuostabi „Hôtel Hermitage“ žvakė ir vyno butelio kamštis. Tortai ir mandarinai buvo pristatyti į mano kambarį praėjus valandai po to, kai atvykau, taip pat buvo teikiama lovų paruošimo nakčiai paslauga.

Kaina

Superior Queen kambariai kainuoja nuo 525 eurų už naktį.
Princely Diamond Suite kaina prasideda nuo 22 000 eurų už naktį.

Geriausias truputis

Deja, neturėjau pakankamai laiko gerai pažinti viešbutį, todėl sunku išsirinkti, kas man labiausiai patiko, bet didinga architektūra, dekoras, įrangos ir įrangos kokybė tikrai išsiskyrė. Mano kambarys buvo nepriekaištingas, erdvus ir iš jo atsiveria nuostabus vaizdas į uostą ir Monako princo rūmus.

Galutinis verdiktas

„Hôtel Hermitage“ yra puikus prabangos pavyzdys. Viskas baigta kruopščiu dėmesiu detalėms. Darbuotojų požiūris ir dėmesingumas nuostabus – kiekvienas koridoriuje sutiktas komandos narys, nepaisant jo vaidmens, užmezgė akių kontaktą ir šypsojosi. Šis priežiūros lygis pabrėžia viešbučio įsipareigojimą siekti meistriškumo ir nepriekaištingo mokymo svarbą.

Dislcosure: Mūsų viešnagę rėmė Hôtel Hermitage Monte-Carlo.

Polas Džonsonas

Paulas Johnsonas yra prabangių kelionių tinklaraščio redaktorius ir kelionių pramonėje dirba daugiau nei 30 metų. Žurnalo WIRED jis laimėjo kelionių inovacijų „Geriausio kelionių įtakotojo“ apdovanojimą. Be kitų apdovanojimų, „The Telegraph“ tinklaraštį taip pat išrinko „vienu geriausių kelionių tinklaraščių pasaulyje“ ir „geriausiu už prabangą“.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiai į gautuosius.

Norėdami pateikti formą, savo naršyklėje įgalinkite JavaScript



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -