Įvertinkite receptą:

Kietai virtos kiaušinių pusės, įdarytos kreminiu ir kvapniu mišiniu. Pabarstytas puriais kiaušinių tryniais, panašiais į mimozos žiedus. Oeufs Mimosa arba prancūziško stiliaus Deviled Eggs yra populiarus užkandis, puikiai tinkantis priešpiečiams.

  • 6 kiaušiniai
  • 3 a.š majonezo
  • 3 šaukštelis Dižono garstyčios
  • 1 a.š baltojo acto
  • 1/8 šaukštelis druskos
  • 1/8 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
  • 1 a.š smulkiai pjaustytų petražolių
  • 1/2 šaukštelis paprikos milteliai
  • Norėdami pradėti, kietai išvirkite kiaušinius. Perpjaukite juos išilgai ir išimkite trynius į dubenį. Laikyti nuošalyje.

  • Norėdami gauti purios tekstūros, trynius perkoškite per sietelį. Pasitaupykite šiek tiek papuošimui.

  • Kitame dubenyje sumaišykite majonezą, Dižono garstyčias, actą, druską, pipirus ir smulkiai pjaustytas petražoles.

  • Į šį mišinį įpilkite kiaušinių trynius. Gerai išmaišykite iki gražios ir vientisos masės.

  • Įpilkite šį mišinį į vamzdžių maišelį. Sudėkite juos atgal į kiaušinių baltymų puselių lukštus. Arba galite naudoti šaukštą.

  • Ant viršaus užbarstykite šiek tiek purių kiaušinių trynių. Papuoškite petražolėmis ir paprika.

  • Oeufs Mimosa arba prancūziško stiliaus Deviled Eggs yra paruošti mėgautis.

  • Užtikrinti, petražolės yra labai smulkiai sukapotos arba gali įstrigti glajaus maišelio antgalyje.
  • Tradiciškai Oeufs Mimosa naudoja šviežias petražoles, tačiau galite eksperimentuoti su šviežiomis arba džiovintomis savo pasirinktomis žolelėmis.
  • Iš karto į ledinį vandenį įpylus virtus kiaušinius, juos lengva nulupti, be to, tryniai nepervirs.
  • Vidutiniškai kietai išvirti kiaušinį užtrunka 10–12 minučių.


Prenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalą, kad gautumėte naują paprastą receptą kiekvieną savaitę.

Prisekite jį vėliau

Oeufs Mimosa (prancūziško stiliaus deviled kiaušiniai) receptas



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *