Pagrindinis patiekalas, Ne vegetaras, Receptai
Užkandžiai, Kiaušiniai, prancūzų, Ne vegetaras
Įvertinkite receptą:
Kietai virtos kiaušinių pusės, įdarytos kreminiu ir kvapniu mišiniu. Pabarstytas puriais kiaušinių tryniais, panašiais į mimozos žiedus. Oeufs Mimosa arba prancūziško stiliaus Deviled Eggs yra populiarus užkandis, puikiai tinkantis priešpiečiams.
- 6 kiaušiniai
- 3 a.š majonezo
- 3 šaukštelis Dižono garstyčios
- 1 a.š baltojo acto
- 1/8 šaukštelis druskos
- 1/8 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
- 1 a.š smulkiai pjaustytų petražolių
- 1/2 šaukštelis paprikos milteliai
-
Norėdami pradėti, kietai išvirkite kiaušinius. Perpjaukite juos išilgai ir išimkite trynius į dubenį. Laikyti nuošalyje.
-
Norėdami gauti purios tekstūros, trynius perkoškite per sietelį. Pasitaupykite šiek tiek papuošimui.
-
Kitame dubenyje sumaišykite majonezą, Dižono garstyčias, actą, druską, pipirus ir smulkiai pjaustytas petražoles.
-
Į šį mišinį įpilkite kiaušinių trynius. Gerai išmaišykite iki gražios ir vientisos masės.
-
Įpilkite šį mišinį į vamzdžių maišelį. Sudėkite juos atgal į kiaušinių baltymų puselių lukštus. Arba galite naudoti šaukštą.
-
Ant viršaus užbarstykite šiek tiek purių kiaušinių trynių. Papuoškite petražolėmis ir paprika.
-
Oeufs Mimosa arba prancūziško stiliaus Deviled Eggs yra paruošti mėgautis.
- Užtikrinti, petražolės yra labai smulkiai sukapotos arba gali įstrigti glajaus maišelio antgalyje.
- Tradiciškai Oeufs Mimosa naudoja šviežias petražoles, tačiau galite eksperimentuoti su šviežiomis arba džiovintomis savo pasirinktomis žolelėmis.
- Iš karto į ledinį vandenį įpylus virtus kiaušinius, juos lengva nulupti, be to, tryniai nepervirs.
- Vidutiniškai kietai išvirti kiaušinį užtrunka 10–12 minučių.
Prenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalą, kad gautumėte naują paprastą receptą kiekvieną savaitę.