Įvertinkite receptą:

Paprastas ir tradicinis Garhwali patiekalas iš Indijos Utarakhando valstijos. Urad Dal Chainsoo (Chainsu) arba Pahadi Dal yra daug baltymų ir energijos šaltinis. Išbandykite šį paprastą receptą.

  • 1/2 puodelis urad dal chilka (padalytas juodas gramas)
  • 2 a.š garstyčių aliejus
  • 1 šaukštelis kmynų sėklos (jeera)
  • 1 šaukštelis garstyčių sėklos (sarson)
  • 1/4 šaukštelis asafoetida (vyras)
  • 1 vidutinio dydžio svogūnas smulkiai pjaustytas
  • 1 a.š imbiero česnako pasta
  • 1-2 pjaustytų žaliųjų čili pipirų
  • 1 vidutinio dydžio pomidoras pjaustytas
  • 1 šaukštelis druskos arba pagal skonį
  • 1/2 šaukštelis Kašmyro raudonųjų aitriųjų paprikų milteliai
  • 1/2 šaukštelis ciberžolės milteliai (haldi)
  • 1 šaukštelis kmynų miltelių
  • 1 šaukštelis kalendros milteliai (dhania)
  • 1 a.š kalendros lapelių papuošimui
  • Norėdami pradėti, sausai paskrudinkite dalą ant vidutinės ugnies, kol pasidarys spalva. Leiskite jam atvėsti. Susmulkinkite į rupius miltelius ir palikite nuošalyje.

  • Keptuvėje įkaitinkite garstyčių aliejų iki rūkymo taško ir leiskite šiek tiek atvėsti. Sudėkite kmynų sėklas, garstyčių sėklas ir asafoetidą. Leiskite jiems traškėti.

  • Sudėkite pjaustytus svogūnus su žaliosiomis paprikomis. Troškinkite, kol svogūnai taps skaidrūs.

  • Įpilkite imbiero česnako pastos ir pakepinkite minutę.

  • Tada sudėkite pomidorus su druska. Kepkite, kol jie suminkštės ir šonuose pradės atsirasti aliejaus.

  • Dabar suberkite maltą dalą ir pakepinkite, kol pajusite aromatą.

  • Įpilkite maždaug 3 puodelius vandens partijomis, kad nesusidarytų gabalėlių. Gerai išmaišykite.

  • Įpilkite sausų masalas – Kašmyro raudonųjų čili miltelių, ciberžolės miltelių, kalendros miltelių ir kmynų miltelių. Gerai išmaišykite.

  • Leiskite jam užvirti. Sumažinkite ugnį ir leiskite virti ant vidutinės arba silpnos ugnies 15-20 minučių, kol dalelė sutirštės ir sutirštės. Arba galite virti ant vidutinės ugnies 3–4 švilpukus.

  • Užbaikite smulkintais žalios kalendros lapeliais ir gerai išmaišykite.

  • „Urad Dal Chainsoo“ yra pasirengęs tarnauti. Patiekite karštą su ryžiais.

  • Norėdami sutirštinti dalą, galite naudoti šaukštą ryžių miltų.

Vaizdo įrašas

Jei jums patiko aukščiau pateiktas vaizdo įrašas, kiekvieną savaitę užsiprenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalą, kad gautumėte naują paprastą receptą.

Prisekite jį vėliau

Urad Dal Chainsoo (Chainsu) arba Pahadi Dal yra daug baltymų ir energijos šaltinis.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *