Įvertinkite receptą:

Lęšiai virti su juoduoju sezamu. Dai Nei Iong yra kaimiškas pagrindinis Khasi genties patiekalas iš Indijos Meghalaya valstijos. Naudodami tik keletą ingredientų, išbandykite mano versiją su arklio gramu.

  • 1 puodelis arklio gramas
  • 2 puodeliai vandens
  • 1 šaukštelis druskos arba pagal skonį
  • 1 a.š juodųjų sezamų sėklų
  • 2-3 žalios paprikos
  • 1 a.š imbiero česnako pasta
  • 2 a.š garstyčių aliejus
  • 1 a.š kapotų kalendros lapelių
  • Norėdami pradėti, nuplaukite ir pamirkykite arklio gramą vandenyje mažiausiai 8 valandas, geriausia per naktį.

  • Įdėkite jį į greitpuodį su 2 puodeliais vandens ir 1 šaukšteliu druskos. Virkite ant stiprios ugnies vieną švilpimą. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 20 minučių arba kol iškeps. Arba galite virti puode, bet tai užtruks daug ilgiau.

  • Tuo tarpu keptuvėje sausai paskrudinkite juodąsias sezamo sėklas ir palikite jas atvėsti.

  • Garstyčių aliejuje paskrudintas sezamo sėklas, imbiero česnako pastą ir žaliąsias paprikas sutrinkite iki rupios pastos.

  • Įdėkite šią pastą į virtą dalą. Gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes, kol gražiai suminkštės.

  • Dai Nei Iong pasiruošęs tarnauti. Papuoškite smulkintais kalendros lapeliais. Patiekite karštą su virtais ryžiais.

  • Tradiciškai Dai Nei Iong ruošiamas su juodu gramu.

Vaizdo įrašas

Jei jums patiko aukščiau pateiktas vaizdo įrašas, kiekvieną savaitę užsiprenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalą, kad gautumėte naują paprastą receptą.

Prisekite jį vėliau

Lęšiai virti su juoduoju sezamu. Dai Nei Iong yra kaimiškas pagrindinis Indijos Meghalaya valstijos chasi genties patiekalas.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *