Indijos, Pagrindinis patiekalas, Receptai, Vegetaras
Indijos, Pagrindinis patiekalas, Vegetaras
Įvertinkite receptą:
Lęšiai virti su juoduoju sezamu. Dai Nei Iong yra kaimiškas pagrindinis Khasi genties patiekalas iš Indijos Meghalaya valstijos. Naudodami tik keletą ingredientų, išbandykite mano versiją su arklio gramu.
- 1 puodelis arklio gramas
- 2 puodeliai vandens
- 1 šaukštelis druskos arba pagal skonį
- 1 a.š juodųjų sezamų sėklų
- 2-3 žalios paprikos
- 1 a.š imbiero česnako pasta
- 2 a.š garstyčių aliejus
- 1 a.š kapotų kalendros lapelių
-
Norėdami pradėti, nuplaukite ir pamirkykite arklio gramą vandenyje mažiausiai 8 valandas, geriausia per naktį.
-
Įdėkite jį į greitpuodį su 2 puodeliais vandens ir 1 šaukšteliu druskos. Virkite ant stiprios ugnies vieną švilpimą. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 20 minučių arba kol iškeps. Arba galite virti puode, bet tai užtruks daug ilgiau.
-
Tuo tarpu keptuvėje sausai paskrudinkite juodąsias sezamo sėklas ir palikite jas atvėsti.
-
Garstyčių aliejuje paskrudintas sezamo sėklas, imbiero česnako pastą ir žaliąsias paprikas sutrinkite iki rupios pastos.
-
Įdėkite šią pastą į virtą dalą. Gerai išmaišykite ir virkite dar 5 minutes, kol gražiai suminkštės.
-
Dai Nei Iong pasiruošęs tarnauti. Papuoškite smulkintais kalendros lapeliais. Patiekite karštą su virtais ryžiais.
- Tradiciškai Dai Nei Iong ruošiamas su juodu gramu.
Vaizdo įrašas
Jei jums patiko aukščiau pateiktas vaizdo įrašas, kiekvieną savaitę užsiprenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalą, kad gautumėte naują paprastą receptą.