Įvertinkite receptą:

Greitai ir lengvai apkepiamas patiekalas su tarkuotomis morkomis, pasižymintis dideliu skoniu. Morkos Palya yra tradicinis patiekalas iš Indijos Karnatakos valstijos, kuriame gausu vitaminų.

  • 2 puodeliai tarkuotų morkų
  • 2 a.š Alyva
  • 1/2 šaukštelis garstyčių sėklos (sarson)
  • 1/2 šaukštelis kmynų sėklos (jeera)
  • 1/4 šaukštelis vyris (asafoetida)
  • 1 šaukštelis chana dal (skaldyti avinžirniai)
  • 1 šaukštelis dhuli urad dal (padalytas juodas gramas)
  • 1 vidutinio dydžio svogūnas smulkiai pjaustytas
  • 2 žalios paprikos susmulkintos
  • 1 šakelė kario lapeliai
  • 1 šaukštelis druskos arba pagal skonį
  • 1/2 šaukštelis cukraus
  • 1/4 puodelis tarkuoto kokoso
  • 1 a.š susmulkintų žalių kalendrų lapelių
  • 1 a.š citrinos sulčių
  • Norėdami pradėti, sutarkuokite morkas ir palikite į šoną.

  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Įpilkite garstyčių sėklų, kmynų (jeera), hing (asafoetida), chana dal (suskaldytų avinžirnių) ir urad dal (suskaldytas juodasis gramas). Troškinkite, kol daigai pradės dažytis.

  • Sudėkite pjaustytus svogūnus, žaliąsias paprikos ir kario lapelius. Troškinkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Nerudinkite.

  • Tada suberkite tarkuotas morkas, druską ir cukrų. Gerai ismaisyti. Virkite, kol morkos suminkštės.

  • Dabar įpilkite kokoso ir gerai išmaišykite. Virkite minutę.

  • Išjunkite šilumą. Sudėkite smulkintus žalius kalendros lapus ir citrinos sultis. Sumaišykite.

  • Morkų Palya paruošta patiekti. Papuoškite smulkintais kalendros lapeliais ir patiekite karštą.

Vaizdo įrašas

Jei jums patiko aukščiau pateiktas vaizdo įrašas, užsiprenumeruokite „Mads’ Cookhouse“ „YouTube“ kanalas kiekvieną savaitę naujo lengvo recepto.

Prisekite jį vėliau

Morkų Palya (Morkų keptuvė)



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *