Šurmuliuojančiame Bankoko metropolyje, kuriame yra iškilę dangoraižiai, prabangūs būstai ir tiesiogine prasme milijonai žmonių, tvarumo poreikis yra didžiulis. Svetingumas yra vienas iš daugelio sektorių, kuriam reikia strategiškai pakeisti savo verslo modelį, kad galėtume ir toliau mėgautis viskuo, ką jis gali pasiūlyti, tuo pačiu sumažinant masinio turizmo poveikį. Tvarios kelionės yra ne tik noras, bet ir būtinybė, jei norime panaikinti dalį jau padarytos žalos ir apsaugoti planetą ateities kartoms. Reikalaujant tvarios praktikos, prabangūs keliautojai gali paskatinti svetingumo pramonę imtis šių teigiamų pokyčių.

„Marriott International“ supranta, kad dėl savo dydžio ir masto jie turi „pasaulinę atsakomybę ir unikalią galimybę būti gėrio jėga“. Marriott International 2025 m. tvarumo ir socialinio poveikio tikslai, kurios kartu su JT tvaraus vystymosi tikslais nukreipia juos teisinga linkme, įgyvendindamos daugybę socialinių, aplinkosaugos, įgalinimo ir tvarių iniciatyvų, dėl kurių jie taps gera jėga pasaulinėje svetingumo pramonėje.

Neseniai apsistojome dviejose jų nuosavybėse Bankoke ir džiaugėmės sužinoję apie teigiamus pokyčius, kuriuos jie jau padarė, taip pat įsipareigojimus ir iniciatyvas, dėl kurių būsimi pokyčiai leis jiems pasiekti tvarumo ir socialinio poveikio tikslus.

„Athenee“ viešbutis, prabangus kolekcijos viešbutis

Svečiai, kurie pasirenka apsistoti „Athenee“ viešbutis, prabangus kolekcijos viešbutis renkasi rafinuotumą, eleganciją ir nesenstantį žavesį. Šis ikoninis Bankoko viešbutis turi turtingą istoriją, siekiančią 1876 m., ir daugelį metų buvo skirtas išrankiems keliautojams, ieškantiems rafinuotos ir malonios prabangos. Nuo pat tos akimirkos, kai įžengiate į didžiulį vestibiulį, jūs tiesiog negalite likti sužavėtas prabangos ir ramybės, ir akivaizdu, kad jūsų laikas „The Athenee“ žada daugybę nepamirštamų prisiminimų ir nepakartojamų potyrių.

Kaip jūs įsivaizduojate ir tikitės iš „Marriott International“ viešbučio, „žemai kabančių vaisių“. tvarus turizmas visi buvo „atrinkti“ čia, „The Athenee“. Nėra plastikinių vandens butelių ar plastikinių šiaudelių, o vonios reikmenys yra pakartotinai užpildomuose dozatoriuose. Nors ši įgyvendinimų trijulė atrodo tokia paprasta, deja, svetingumo pramonėje tai dar toli nuo normos ir tai turi pasikeisti. Rinkos lyderiai, tokie kaip The Athenee, ir toliau vadovauja iš priekio, o tai tam tikra prasme paskatins kitus daryti tą patį. Kitos įdomios ir planetai palankios iniciatyvos apima LED apšvietimo įrengimą visame pastate ir naują kintamosios srovės sistemą, kuri sumažino energijos suvartojimą 8%. Be šių toli gražu ne paprastų infrastruktūros atnaujinimų, kitame buvo įdiegta naujoviška nuotekų filtravimo sistema, dėl kurios 70 % susidarančių nuotekų pakartotinai panaudojama soduose ir tualetuose nuplauti.

Šiuo metu jie sunkiai dirba, kad sumažintų maisto švaistymą 50 % ir užtikrintų, kad 95 % jų maisto produktų būtų gaunami atsakingai pagal Marriott International 2025 m. tvarumo ir socialinio poveikio tikslus. Kaip pirmasis viešbutis pasaulyje, pasiekęs ISO 20121 standartą, galite būti tikri, kad „The Athenee“ siekia būti tvariu viešbučiu. Šis pasaulinis etalonas yra renginių tvarumo valdymo sistema, sukurta siekiant padėti renginių pramonės organizacijoms sumažinti savo pėdsaką ir tapti tvaresnėmis. Šios nuolatinės pastangos apima tai, kad 100 % „The Athenee“ patiekiamų ryžių būtų gaunami iš ekologinio ūkio, esančio vos už poros valandų nuo Bankoko. Tai ne tik atsakinga aplinkai, nes sumažinama „maisto mylių“, bet ir socialiai atsakinga, nes ekologiški ryžiai perkami tiesiai iš ūkininko. Tai užtikrina, kad jis gaus teisingą kainą, nes nebereikės parduoti didmeniniam platintojui, o tai būtų įprasta. Kiekviename „The Athenee“ restorane yra augalinio, veganiško ir vegetariško maisto. Be to, kad šie jaudinantys ir maistingi meniu intarpai yra tvaresni, jie taip pat mažina poveikį aplinkai ir siūlo sveiką kulinarinę alternatyvą visiems viešbučio svečiams.

Madi Paidi Bankokas, autografų kolekcija

Registruokitės adresu Madi Paidi Bankokas, „Autografų kolekcija“. kuris yra įsikūręs šurmuliuojančio Bankoko Thong Lor rajono širdyje ir patirkite visiškai naują ir unikalų šiuolaikinės prabangos, tradicinio tajų svetingumo ir individualistinio stiliaus sintezę. Šis prabangus prabangus viešbutis pasitinka svečius pasakodamas istorijas ir suasmenintą aptarnavimą, kur kiekviena detalė yra tobulai sukurta ir užtikrina, kad jūsų individuali patirtis bus lygiai tokia pati, kaip niekas kitas. Paprasčiau tariant, Madi Paidi žada nepamirštamą viešnagę, kuri atspindi šiuolaikinės prabangos esmę Bankoko centre.

Jei nuspręsite apsistoti Madi Paidi Bankokas, „Autografų kolekcija“. tikrai nerasite vienkartinių plastikinių vandens butelių ar plastikinių šiaudelių, rasite vandens stikliniuose buteliuose, kuriuos galima naudoti pakartotinai, ir plastikinių šiaudelių, kurie buvo pakeisti šiaudeliais iš augalinio pluošto. Komanda taip pat daug dirbo, kad sumažintų priklausomybę nuo vienkartinio plastiko vonios kambariuose su daugkartiniais dušo želė, šampūno ir kondicionieriaus dozatoriais, taip pat keliomis kitomis iniciatyvomis, kurias buvo malonu pamatyti. Pirma, jie naudoja dantų pastos tabletes, kurios yra laikomos stikliniuose indeliuose, o kiti vonios reikmenys laikomi biologiškai skaidomame plastike, kurio vienoje pusėje pažymėtas prekės ženklas, o kitoje pusėje – skaidrus. Tai leidžia svečiams tiksliai pamatyti, kas yra viduje, ir nereikia plėšti pakelio, o tai savo ruožtu sumažina atliekų kiekį. Visi šie pakeitimai padeda Madi Paidi pasiekti tikslus, kurie buvo nustatyti Marriott International 2025 m. tvarumo ir socialinio poveikio tiksluose.

EKKALUCK Bankokas

„Madi Paidi“ maisto ir gėrimų komanda taip pat skatina planetai palankias iniciatyvas, užtikrindama, kad būtų pasiekti grupės tvarumo tikslai. Maisto ir gėrimų vadovo bei vyriausiojo virėjo aistra buvo aiškiai matyti, kai jie paaiškino kai kuriuos pakeitimus, kuriuos jie jau padarė, o kitus, kurie yra „vykdomi“. Su firminiu restoranu EKKALUCK Atlikdami Madi Paidi socialinio centro vaidmenį, pamatysite, kad šios iniciatyvos įgyvendinamos. Maisto švaistymas nuolat mažinamas, taip pat maisto mylių, tokių kaip alkoholis kambaryje, uogienės ir kavos pupelės, gaunama bendradarbiaujant su vietos gamintojais ir augintojais. Vienkartinio plastiko pašalinimas taip pat apima visas maisto pakuotes, skirtas išsinešti daiktams, kurie dabar yra ekologiški produktai, pagaminti Tailande.

Tai tik pradžia; „The Athenee“ ir „Madi Paidi“ ketina tapti tvaresniais ir sumažinti savo poveikį, kaip turėtų būti įprasta visuose viešbučiuose ir kurortuose šiais laikais. Judėdami 2025-ųjų ir vėlesnių metų link, pamatysime įgyvendinamas naujas idėjas ir iniciatyvas, kurių svečiuose turėtume ne tik skatinti, bet ir reikalauti. Kaip mes galime tai padaryti? Tai galime padaryti pasirinkę apsistoti viešbučiuose ir kurortuose, kurie rimtai žiūri į savo aplinkosaugos atsakomybę…

Viskas, ko reikia norint suplanuoti kelionę 2024 m

Paulas Eyersas

Paulas Eyersas yra „Vegan Food Quest“ įkūrėjas, rašantis apie prabangius viešbučius ir kurortus Pietryčių Azijoje, daugiausia dėmesio skirdamas tvarioms kelionėms, ekologiškoms kelionėms ir veganiškoms kelionėms. Šiuo metu Malaizijoje gyvenantis Paulius taip pat rašo apie sporto renginius ir kai kuriuos geriausius golfo aikštynus visame regione.

Ar jums patiko šis straipsnis?

Gaukite panašų turinį tiesiai į gautuosius.

Norėdami pateikti formą, savo naršyklėje įgalinkite JavaScript



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *